Δευτέρα, 24 Φεβρουάριος 2014 22:40

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: "Φέτος είναι η χρονιά μας", δηλώνει ο πρώτος σκόρερ Αντι Στρέπι

Γράφτηκε από τον

Μόνη στη θέση του οδηγού βρέθηκε η Κυπαρισσία μετά το διπλό στην Ανδρούσα και την ισοπαλία του Παμίσου με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας και ενώ απομένουν εννέα αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Ο ΑΟΚ μέσα σε δύο αγωνιστικές από το -2 βρέθηκε στο +2 και κρατά πλέον την τύχη στα χέρια του όσον αφορά την υπόθεση τίτλος. Η νίκη όμως στην Ανδρούσα ήρθε πολύ δύσκολα και χρειάστηκε ένα γκολ του Αντι Στρέπι στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου για να καμφθεί η αντίσταση της τοπικής ομάδας.
Ο Σλοβένος επιθετικός είναι το μεγάλο… κανόνι του ΑΟΚ μιας και έχει πετύχει 16 γκολ σε 21 αγωνιστικές και οδηγεί την κούρσα στο σχετικό πίνακα. "Ηταν ένα πολύ δύσκολο ματς που πήγε στη δύναμη, ενώ ευκαιρίες είχαν και οι δύο ομάδες.
Αυτό που μετρά τώρα είναι οι νίκες και οι καλές εμφανίσεις περνούν σε δεύτερη μοίρα.Για εμάς τώρα αρχίζει ουσιαστικά το πρωτάθλημα αφού έχουμε μπροστά μας όλα τα μεγάλα παιχνίδια. Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και πρέπει να είμαστε σοβαροί και να παίζουμε με πάθος για να βγούμε πρωταθλητές.
Πιστεύω πως φέτος θα είναι η χρονιά της Κυπαρισσίας σε πρωτάθλημα και κύπελλο, μιας και έχουμε καλό σύνολο και παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Αυτό που θέλουμε είναι να κατακτήσουμε και τους δύο τίτλους και να ανέβουμε στη Γ' εθνική".
Ο 32χρονος φορ σημειώνει πως περίμενε ότι θα ήταν ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα και λέει πως πρώτο του μέλημα είναι να κερδίζει η ομάδα και ύστερα το να βγει πρώτος σκόρερ.

Παναγόπουλος: "Δίχως
απώλειες στα ντέρμπι"

Με τη σειρά του ο τεχνικός της Κυπαρισσίας Παναγιώτης Παναγόπουλος τονίζει πως η ομάδα του βρήκε λύσεις στο επιθετικό κομμάτι κυρίως μετά το 60' και πως δεν κινδύνευσαν ιδιαίτερα από την αντίπαλη ομάδα. "Πήραμε μια σημαντική νίκη και συνεχίζουμε. Παίζουμε τώρα με μία ομάδα που έχει ενισχυθεί και θέλει μεγάλη προσοχή, όπως είναι η Μεθώνη. Μας ενδιαφέρει να φτάσουμε στο ντέρμπι δίχως απώλειες και το καλό είναι πως φαίνεται ότι ξεπερνάμε την κοιλιά που είχαμε κάνει.
Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας, όμως πιστεύω πως και οι τρεις ομάδες θα παλέψουν μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα".

"Ευχαριστώ" στη
διοίκηση της Ανδρούσας

Πέρα από αυτά αξίζει να επισημάνουμε πως μέσω του προέδρου της Δημήτρη Τσάγκου η διοίκηση της Κυπαρισσίας ευχαριστεί την διοίκηση της Ανδρούσας για την ψυχραιμία που έδειξε στο τέλος του αγώνα όταν το κλίμα ήταν τεταμένο από φίλους των γηπεδούχων.
Ο πρόεδρος σημειώνει ακόμη πως οι γηπεδούχοι προσπάθησαν και τα κατάφεραν να αποσοβήσουν τα επεισόδια και τους προστάτεψαν ως φιλοξενούμενους.
Στα αγωνιστικά ο ΑΟΚ υποδέχεται την Τετάρτη τη Μεθώνη με σκοπό να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα και να διατηρήσει τη διαφορά στην κορυφή. Ο προπονητής Παναγιώτης Παναγόπουλος δεν θα έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο Ντουγερόγλου που αποβλήθηκε στην Ανδρούσα, ενώ είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του Γαργαρώνη που χτύπησε στο Σαββατιάτικο ματς.