Παρασκευή, 05 Ιούλιος 2019 12:01

ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΒΟΥΖΑΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ “ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ”: Ξεκινούν βελτιώσεις στο γήπεδο Μεσσηνιακού

Γράφτηκε από τον

Στην Καλαμάτα βρίσκονται από χθες ο νέος προπονητής της “Μαύρης Θύελλας” Βασίλης Βούζας, αλλά και πολλά από τα νέα στελέχη της Μεσσηνιακής ομάδας.

Η πρώτη τους δουλειά μάλιστα ήταν να επισκεφθούν το γήπεδο του Μεσσηνιακού. Το μεσημέρι λοιπόν στην ιστορική έδρα της τοπικής μας ομάδας βρέθηκε ο Βασίλης Βούζας με τους συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ Σωτήρη Λυμπερόπουλο και Παναγιώτη Χριστοφιλέα, ο αντιπρόεδρος της Καλαμάτας Χρήστος Παπαδημητρίου, ο υπεύθυνος μάρκετινγκ Κωνσταντίνος Παπασταμάτης, ο γενικός διευθυντής της εταιρίας ΕΡΜΩΝΑΣΣΑ Α.Ε. Αλέξανδρος Μεταξάς, ο αρχιτέκτονας της ίδιας εταιρίας Νίκος Μαυρίδης αλλά και το μέλος της νέας διοίκησης και πρώην πρόεδρος Γιώργος Ράλλης.

Η εταιρία που χτίζει

το γήπεδο της ΑΕΚ

Η ΕΡΜΩΝΑΣΣΑ Α.Ε. είναι η εταιρία που κατασκευάζει το γήπεδο της ΑΕΚ. Αφού επιθεώρησαν τις εγκαταστάσεις, σημείωσαν πως θα πρέπει να γίνουν άμεσα σημαντικές βελτιώσεις σε πολλούς χώρους του γηπέδου. Σύμφωνα με τα όσα είπαν λοιπόν, αναμένεται να έχουμε άμεσα εργασίες στο γήπεδο του Μεσσηνιακού όπου να γίνουν ριζικές αλλαγές.

Παράλληλα, ο Βασίλης Βούζας τις επόμενες μέρες θα αξιολογήσει το υπάρχουν ρόστερ της ομάδας και παράλληλα θα αρχίσει να φτιάχνει την μεταγραφική του λίστα...

Χορηγία από την

''Capelli Sports''

Την έναρξη χορηγικής της συνεργασίας με την αμερικανική εταιρία αθλητικού ιματισμού ''Capelli Sports'' ανακοίνωσε χθες η Καλαμάτα. Οπως αναφέρει η ανακοίνωσης την Μεσσηνιακής ομάδας “θα μας παρέχει δωρεάν ένδυση για τα επόμενα -τουλάχιστον- τρία χρόνια. Ένα deal που σηματοδοτεί μια νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα για τον σύλλογο και το brand name που εκφράζει. Η έναρξη της συμφωνίας τίθεται σε ισχύ από την 1η Ιουλίου 2019. Αξίζει να σημειωθεί πως πως η μεγαλύτερη ομάδα που “ντύνει” στην Ελλάδα η ''Capelli Sports'' είναι η ΑΕΚ.