Παρασκευή, 05 Ιούλιος 2019 13:35

Προσπάθεια συγκρότησης διοίκησης στον Πάμισο

Γράφτηκε από τον

 

Πενταμελής επιτροπή ανέλαβε να βρει τα πρόσωπα που απαιτούνται για να στελεχώσουν τη νέα διοίκηση του Πάμισου.

Η παραπάνω επιτροπή προέκυψε στη διάρκεια της δεύτερης Γενικής Συνέλευσης, που πραγματοποίησε την Τετάρτη το βράδυ στο δημαρχείο Μεσσήνης.

Συγκεκριμένα, στη διάρκεια της συνέλευσης έγινε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης και στη συνέχεια συζητήθηκαν τα θέματα που ήταν στην ημερήσια διάταξη. Ενα από αυτά ήταν να βρεθούν τα άτομα που θα μπουν στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Νησιώτικου συλλόγου και το οποίο θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η παραπάνω 5μελής επιτροπής αποτελείται από τους προέδρους των δύο προηγούμενων διοικήσεων της ομάδας Γιώργου Ντούλη (φωτό), Γιώργου Βλαχάκη, τον πρόεδρο Γιώργο Καπερώνη και τον παράγοντα Παναγιώτη Τσικρικό της Ακαδημίας Πάμισος και τον Παναγιώτη Μαρκόπουλο. Αμεσα θα ξεκινήσουν επαφές με ανθρώπους από όλη τη Μεσσήνη, έτσι ώστε να βρουν τα άτομα που χρειάζεται για να στελεχωθεί η νέα διοίκηση. Στόχος είναι να τελειώσει άμεσα το θέμα, έτσι ώστε στη συνέχεια να ασχοληθούν με όλα τα τρέχοντα θέματα της ομάδας. Δεν αποκλείεται στα πρόσωπα της νέας διοίκησης να είναι και κάποια μέλη της παραπάνω επιτροπής.

Το σίγουρο είναι ότι θα γίνει προσπάθεια ώστε η νέα διοίκηση να δημιουργήσει μια ομάδα από την αρχή με αρκετά νέα παιδιά και να οργανωθεί καλύτερα και να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα, αλλά να έχει και βλέψεις για το μέλλον, έχοντας ρίξει το βάρος στην αξιοποίηση του ντόπιου στοιχείου, αφού υπάρχει καλή συνεργασία του Πάμισου με την άλλη ομάδα της πόλης της Ακαδημία Παμίσου, που δουλεύει με παιδιά νεαρής ηλικίας, τα οποία θα προωθούνται στην μεγάλη ομάδα, όπως έχει συμβεί με πολλά παιδιά έως σήμερα.

Ο Γιώργος Ντούλης με τον οποίο επικοινωνήσαμε χθες μας σχετικά με τις πρώτες κινήσεις της 5μελής επιτροπής μας είπε: “Γίνονται οι επαφές και από εκεί και πέρα πρόθεση της επιτροπής είναι να κλείσει το θέμα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Η ομάδα με οδηγό την ιστορία της διεκδικεί το μέλλον της. Προς το παρών θέλουμε να γίνει η συγκρότηση μιας στιβαρής διοίκησης με ανάλογο προϋπολογισμό, η οποία θα προσεγγίσει το κόσμο της πόλης ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε αυτό που επιθυμούμε”.

Ο Ηλιόπουλος στο μπάσκετ

Από εκεί και πέρα ο επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής, αλλά και αρχηγός της ομάδας Ηλίας Ηλιόπουλος, τη νέα περίοδο θα ασχοληθεί με το τμήμα μπάσκετ του Πάμισου. Η ομάδα θα αγωνίζεται τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο στη Β’ κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, μετά την άνοδο της μέσα από αγώνες μπαράζ. Μαζί με τον Πέτρο Φαρμάκη θα είναι οι υπεύθυνοι στην ομάδα μπάσκετ.

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ