Παρασκευή, 05 Ιούλιος 2019 14:04

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Με Χατζηαγγελή στο πάγκο και τη νέα σεζόν

Γράφτηκε από τον

 

Ο Τάσος Χατζηαγγελής θα βρίσκεται για δεύτερη σερί αγωνιστική περίοδο στο πόστο του προπονητή του Πανθουριακού.

Το θέμα ξεκαθάρισε τις προηγούμενες ημέρες μετά από συζήτηση που είχε με τη διοίκηση της ομάδας της Θουρίας. Ο έμπειρος προπονητής και τη νέα σεζόν θα έχει για συνεργάτη του τον γυμναστή Μιχάλη Παυλάκη.

Ηδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο και οι παράγοντες της ομάδας σε συνεργασία με τον Τάσο Χατζηαγγελή έχουν αρχίσει τις επαφές με παίκτες για τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού. Το βάρος έχει πέσει στις συζητήσεις με τους παίκτες από το υπάρχον δυναμικό και αμέσως μετά θα πάρουν σειρά οι επαφές με τους υπό απόκτηση ποδοσφαιριστές. Οπως έχει κάνει γνωστό η διοίκηση θα γίνουν 4-5 μεταγραφές έμπειρων ποδοσφαιριστών που θα βοηθήσουν την ομάδα να παρουσιαστεί δυνατή και ανταγωνιστική τη προσεχή αγωνιστική χρονιά. Σε ότι αφορά τις κινήσεις ενίσχυσης στόχος είναι να αποκτηθούν αμυντικός χαφ, στόπερ και δύο επιθετικοί. Επίσης στην πρώτη ομάδα θα προωθηθούν τέσσερα παιδιά από την Κ14, τα οποία ήταν και μέλη της μικτής Μεσσηνίας. Πρόκειται για τους Αγγελο Πάππα, Κάρολο Δημόπουλο, Τάσο Κοτσιλιέρη και Φώτη Φαββατά.

Αντωνόπουλος αντί Σταθά

Από τις πρώτες κινήσεις ήταν η απόκτηση τερματοφύλακα μετά την αποχώρηση του Θεόδωρου Σταθά. Ο έμπειρος τερματοφύλακας μετά από τρία χρόνια αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Θουρίας. Μάλιστα η διοίκηση τον ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία το διάστημα των τριών χρόνων και του εύχεται ότι καλύτερο στη συνέχεια.

Η διοίκηση κινήθηκε άμεσα και κάλυψε το κενό, προχωρώντας στην απόκτηση του έμπειρου τερματοφύλακα Σπύρου Αντωνόπουλου (φωτό), ο οποίος την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Καλαμάτας.

Οπως προαναφέραμε έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις με τους παίκτες που ήταν στην ομάδα και μέχρι την Κυριακή αναμένεται να ξεκαθαρίσει ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν. Μετά τον Σταθά, άλλος ένας παίκτης αποτελεί παρελθόν από τον Πανθουριακό. Ο λόγος για τον 17χρονο αμυντικό Αποστόλη Μωραγιάννη, με τον οποίο ολοκληρώθηκε η συνεργασία ενός χρόνου που είχε με την ομάδα.

Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με την επιθυμία της διοίκησης, η ομάδα θα έχει πιο υψηλούς στόχους σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν.

Τέλος και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, η έδρα της ομάδας θα είναι το δημοτικό γήπεδο Σπερχογείας “Πέτρος Γεωργανάς”.