Παρασκευή, 05 Ιούλιος 2019 15:05

Νέα διοίκηση ετοιμάζουν στον Τέλλο Αγρα

Γράφτηκε από τον

 

Με νέα πρόσωπα θα στελεχωθεί η καινούργια διοίκηση του Τέλλου Αγρα, όπως φάνηκε μετά και τη Γενική Συνέλευση της Τετάρτης.

Στη διάρκεια της προχθεσινής συνέλευσης, που έγινε σε καλό κλίμα, έδωσε το παρών αρκετός κόσμος, ανάμεσα τους και κάποια άτομα που είχαν διατελέσει παράγοντες της ομάδας τα προηγούμενα χρόνια.

Μετά το διοικητικό και οικονομικό απολογισμό, έγινε συζήτηση σχετικά με τα πρόσωπα που θέλουν να ασχοληθούν ενεργά με τα διοικητικά του Τέλλου Αγρα. Υπήρξαν αρκετοί που έδειξαν ενδιαφέρον και ζήτησαν και πήραν διάφορα στοιχεία, από τους νυν παράγοντες, ώστε να έχουν εικόνα για το τι χρειάζεται και ποιες είναι οι υποχρεώσεις της ομάδας. Από εκεί και πέρα ζήτησαν και πήραν λίγες ημέρες προθεσμία ώστε να δουν ποιοι αυτούς θα θέσουν υποψηφιότητα για το νέο διοικητικό σχήμα και από εκεί και μετά να προχωρήσουν σε εκλογική γενική συνέλευση.

Για την ώρα δεν φαίνεται κάποιος από την απερχόμενη διοίκηση να επιθυμεί να βρίσκεται στο νέο συμβούλιο. Το σίγουρο είναι ότι κάποια από τα μέλη της απερχόμενης διοίκηση θα διατηρήσουν το πόστο τους μέχρι τις 10 του μήνα για να διευθετήσουν τα όποια θέματα απασχολούν την ομάδα, έως ότου αναλάβει η νέα διοίκηση.