Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014 21:25

Χωρίς νίκη στην έδρα του από τις 19 Γενάρη ο Μεσσηνιακός!

Γράφτηκε από τον
Χωρίς νίκη στην έδρα του από τις 19 Γενάρη ο Μεσσηνιακός!

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος εισήλθε η προετοιμασία του Μεσσηνιακού, καθώς η Γ' εθνική αρχίζει και πάλι το Σάββατο μετά τη διακοπή λόγω των αγώνων του κυπέλλου.

Οι "πράσινοι" θα υποδεχτούν τη Βάρδα με σκοπό τη νίκη, την οποία αγνοούν εντός έδρας από τις 19 Γενάρη, όταν και επικράτησαν με 3-2 της Αχαϊκής.
Στο δεύτερο γύρο ο Μεσσηνιακός έχει δώσει δύο ματς ενώπιον του κοινού του με απολογισμό μια ισοπαλία (0-0) με το Μεσολόγγι  και μια ήττα (2-3) από τον Πανναυπλιακό. Κατάφερε πάντως να νικήσει στα Σαγέικα με 2-0 τον τοπικό Εθνικό και είναι ισόβαθμός με τη Δόξα Νέας Μανωλάδας στην 5η θέση του 4ου ομίλου.
Η Βάρδα βρίσκεται στην 8η θέση, έχοντας μόλις ένα βαθμό περισσότερο από την Κόρινθο που είναι στη ζώνη του υποβιβασμού και θα έρθει στην Καλαμάτα για βαθμούς.
Ο Μ.Γ.Σ. οφείλει όμως να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να μείνει στις προνομιούχες θέσεις.
Η σημερινή προπόνηση έγινε στο γήπεδο "Στ. Παπαδόπουλος" με τους "πράσινους" να κάνουν βάρη στο γυμναστήριο, ενώ το πρόγραμμα είχε και τρέξιμο.
Ο Δημήτρης Τσάκωνας βλέπει με ικανοποίηση ότι δεν υπάρχει πλέον κανένα πρόβλημα στην προετοιμασία και έτσι θα παρατάξει ιδανική 11άδα κόντρα στη Βάρδα.Θυμίζουμε ότι ο αγώνας  θα διεξαχθεί το Σάββατο, όπως και όλη η 19η αγωνιστική λόγω των Αποκριών.