Παρασκευή, 05 Ιούλιος 2019 18:47

Ενοχλημένοι οι Legends με την ΕΡΤ, δεν πήγε στη Ριζούπολη ο Αναστασιάδης

Γράφτηκε από τον
Ενοχλημένοι οι Legends με την ΕΡΤ, δεν πήγε στη Ριζούπολη ο Αναστασιάδης

Μερίδα των Legends 2004 εμφανίστηκε ενοχλημένη από την απόφαση της ΕΡΤ να δείξει παράλληλα με το επετειακό παιχνίδι κόντρα στους Portugal Legends τον τελικό του Euro 2004. Δεν πήγε στη Ριζούπολη ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Άγγελος Αναστασιάδης.

Το βράδυ της Πέμπτης (04/07) πραγματοποιήθηκε το επετειακό φιλικό των Legends 2004 με τους Portugal Legends στο γήπεδο της Ριζούπολης. Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στο σπουδαίο παιχνίδι προκειμένου να τιμήσει τους διεθνείς που οδήγησαν την Ελλάδα στην μεγαλύτερη επιτυχία όλων των εποχών.

Η ατμόσφαιρα ήταν συγκινησιακή, αλλά παράλληλα και εορταστική. Ωστόσο, δεν έλειψαν κι οι... μουρμούρες. Συγκεκριμένα, μερίδα των Legends ήταν δυσαρεστημένοι και ενοχλημένοι από την απόφαση της ΕΡΤ να δείξει, παράλληλα με το επετειακό φιλικό (21:45), τον τελικό του Euro 2004. Οι διεθνείς θεώρησαν πως μ' αυτό τον τρόπο υποβαθμίζεται η προσπάθειά τους, καθώς είχαν κάνει μεγάλο αγώνα προκειμένου να γεμίσει το γήπεδο.
Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που η ΕΡΤ δείχνει τον τελικό ανήμερα της επετείου της κατάκτησης του Euro 2004, ενώ θυμίζουμε πως οι υπεύθυνοι της Δημόσιας τηλεόρασης ετοίμασαν και παρουσίασαν 6ωρο αφιέρωμα στο Έπος της Πορτογαλίας το απόγευμα της Πέμπτης (04/07).

Εκτός, όμως, από τα παράπονα για την ΕΡΤ, δεν ήταν λίγοι αυτοί που απόρησαν από την απόφαση του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Άγγελου Αναστασιάδη να μην παραβρεθεί στο επετειακό φιλικό. Ο έμπειρος προπονητής προτίμησε να μην παρακολουθήσει δια ζώσης την αναμέτρηση, παρά το γεγονός πως αγωνίζονταν οι άμεσοι συνεργάτες του στην Εθνική, Στέλιος Γιαννακόπουλος και Άγγελος Μπασινάς, αλλά κι αρκετοί πρώην παίκτες του.

Πηγή: sport24.gr