Σάββατο, 06 Ιούλιος 2019 12:34

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Δυνατή μεταγραφή με Μπουτσικάκη! - Κοντά σε Ντουγέρογλου

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Δυνατή μεταγραφή με Μπουτσικάκη! - Κοντά σε Ντουγέρογλου

 

Τα... ήρεμα νερά του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου τάραξε η μεταγραφή που πραγματοποίησε χθες η Κυπαρισσία!

Ο ΑΟΚ απέκτησε τον Παναγιώτη Μπουτσικάκη από τον Πανηλειακό! Ο Μπουτσικάκης είναι 28 χρονών, διαθέτει... φαρμακερό αριστερό πόδι και αγωνίζεται σε αρκετές θέσεις (κεντρικός αμυντικός, αριστερό μπακ, αμυντικό χαφ).

Πρόκειται για μια πολύ σπουδαία μεταγραφή για την Κυπαρισσία, μιας και ο Ηλειος άσος έχει πολλές συμμετοχές σε εθνικές κατηγορίες και θεωρείται πολυτέλεια για την Α’ τοπική Μεσσηνίας.

Ο Μπουτσικάκης πριν τον Πανηλειακό αγωνιζόταν επί σειρά ετών στον Αστέρα Αμαλιάδας, με τον οποίο έχει συνδέσει το όνομα του. Μάλιστα πέρυσι τέτοια εποχή ο Μπουτσικάκης κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Γ’ εθνική με τον Αστέρα Αμαλιάδας όντας βασικός, στον όμιλο που ήταν και η “Μαύρη Θύελλα”.

Ο Μπουτσικάκης είχε πρώτο προπονητή τον νυν τεχνικό διευθυντή του ΑΟΚ Γιάννη Δανίκα στον Αετό Αλποχωρίου, ενώ καθιερώθηκε έπειτα στον Πανηλειακό από τον Αλεξάντερ Ιλιτς.

Ακόμη πέρασε από την Χαλκίδα και τον Πανελευσινιακό πριν επιστρέψει στην Ηλεία για τον Αστέρα Αμαλιάδας, του οποίου τη φανέλα φόρεσε για πέντε συναπτά έτη.

Το 2012 ο αριστεροπόδαρος άσος είχε έναν σοβαρό τραυματισμό (κάταγμα κνήμης περόνης) που τον πήγε αρκετά πίσω.

Ο Παναγιώτης Μπουτσικάκης είναι η δεύτερη μεταγραφή της Κυπαρισσίας μετά τον επίσης Ηλειο επιθετικό Δημήτρη Μπάρκα που έπαιζε στον Αλφειό Επιταλίου και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν επιθετικό που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Πάει για άλλους δύο πρωτοκλασάτους  παίκτες από Ηλεία

Οι μεταγραφές για την Τριφυλιακή ομάδα είναι δεδομένο πως θα συνεχιστούν.

Ηδη υπάρχουν επαφές με δύο πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές επίσης από την Ηλεία, που αν τελεσφορήσουν θα δυναμώσουν πάρα πολύ τους “κυανόλευκους”.

Επίσης κοντά στην επιστροφή βρίσκεται και ο Θοδωρής Ντουγέρογλου, με τον οποίο οι διοικούντες της Κυπαρισσίας έχουν δίαυλο επικοινωνίας εδώ και καιρό.

Ο 33χρονος τερματοφύλακας έχει φορέσει αρκετά χρόνια τη φανέλα του ΑΟΚ και μάλιστα είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής το 2015.

Τα δύο τελευταία χρόνια έπαιξε στον Τέλλο Αγρα και τον Τσικλητήρα Πύλου και τώρα είναι έτοιμος να γυρίσει πάλι στον ΑΟΚ.

Ασφαλώς και η μεταγραφή του Ντουγέρογλου θα θωρακίσει την ομάδα της Κυπαρισσίας κάτω από τα γκολπόστ.

Ετσι όλα δείχνουν πως ο προπονητής Τάκης Παναγόπουλος θα έχει ένα πολύ ισχυρό ρόστερ να διαχειριστεί, με σκοπό να κάνει πρωταθλητισμό τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Από το περσινό ρόστερ θα μείνουν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές.

Αυτός που λογικά θα αποχωρήσει είναι ο Θεοχαρόπουλος που πέρασε στις πανελλήνιες εξετάσεις και θα βρίσκεται εκτός Μεσσηνίας τα προσεχή χρόνια λόγω σπουδών.