Σάββατο, 06 Ιούλιος 2019 14:36

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πρώτο απόκτημα ο Δαλκαφούκης

Γράφτηκε από τον

 

Από την επιθετική γραμμή ξεκίνησε ο Απόλλωνας Καλαμάτας την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του.

Συγκεκριμένα η ασπρόμαυρη ομάδα απέκτησε τον 21χρονο επιθετικό Βασίλη Δαλκαφούκη, ο οποίος επιστρέφει στη Καλαμάτα μετά από 6 χρόνια. Τη χρονιά που πέρασε ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές της υποχρεώσεις, την προηγούμενη ήταν στο Λουτράκι στη Γ’ εθνική, ενώ για 6 χρόνια αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής Κ15, Κ17, Κ19 και την πρώτη ομάδα του Ατρόμητου Αθηνών. Πριν φύγει εκτός νομού αγωνιζόταν στις ομάδες υποδομής του Αίαντα.

Οι κινήσεις ενίσχυσης θα συνεχιστούν καθώς οι παράγοντες της ομάδας και ο προπονητής Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος έχουν προχωρήσει τις επαφές με παίκτες που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους του Απόλλωνα. Στόχος είναι να αποκτηθούν ακόμη 3-4 έμπειροι ποδοσφαιριστές, κυρίως για την αμυντική και την επιθετική γραμμή. Σε αυτούς θα προστεθούν 3-4 νεαροί παίκτες που θα προωθηθούν από τον Αίαντα.

Από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό, όλοι σχεδόν οι παίκτες που αποτελούν το βασικό κορμό της ομάδας, έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους. Μέχρι στιγμής έχει αποχωρήσει ο έμπειρος επιθετικός Δημήτρης Τσουλάκος.

Οσον αφορά την προετοιμασία, δεν έχει οριστεί η ακριβής ημερομηνίας έναρξης, αλλά οι σκέψεις του προπονητή Παναγιώτη Σακελλαρόπουλου είναι αυτό να γίνει στις αρχές Αυγούστου.