Σάββατο, 06 Ιούλιος 2019 15:21

Ξεκίνησε σχεδιασμός στον Εθνικό Μελιγαλά

Γράφτηκε από τον

 

Το σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου έχουν ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες στον Εθνικό Μελιγαλά.

Η διοίκηση παραμένει ως έχει, μιας και η θητεία της είναι για δύο χρόνια και έτσι όλοι οι παράγοντες έχουν πιάσει δουλειά για να κτίσουν την ομάδα της νέας χρονιάς. Βέβαια την προσπάθεια τους θα στηρίξουν και κάποια πρόσωπα εκτός συμβουλίου που έχουν εκφράσει την επιθυμία να βοηθήσουν. Ο λόγος για τους Δημήτρη Ρουμελιώτη, Ηλία Σταυρόπουλο και Νίκο Φρέσκα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλοι.

Πλέον η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή Παναγιώτη Πολίμο, ο οποίος θα καθίσει για δεύτερη σερί σεζόν στον πάγκο της ομάδας, έχουν ξεκινήσει σειρά επαφών με τους παίκτες από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό της ομάδας, αλλά και υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Σε ότι αφορά τα παιδιά που ήταν στην ομάδα στόχος είναι να ανανεώσουν όλοι και να διατηρηθεί ο κορμός. Από εκεί και πέρα θα γίνουν τρεις με τέσσερις μεταγραφές, μέσος, εξτρέμ, επιθετικός και τερματοφύλακας, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πιο δυνατή και ανταγωνιστική τη νέα περίοδο.

Από εκεί και πέρα στόχος είναι να παραμείνουν οι 6 νεαροί που ήταν και πέρσι στην ομάδα και να προωθηθούν από το παιδικό τμήμα 5 παιδιά.

Οσο για την προετοιμασία, θα ξεκινήσει στις αρχές Αυγούστου, χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί η ακριβής ημερομηνία έναρξης.