Κυριακή, 07 Ιούλιος 2019 14:41

Από εβδομάδα οι εξελίξεις στα διοικητικά του Ολυμπιακού Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

 

Μέσα στην εβδομάδα που ακολουθεί αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις σε ότι αφορά τα διοικητικά του Ολυμπιακού Καλαμάτας.

Ηδη η απερχόμενη διοίκηση έχει ξεκινήσει τις ενέργειες για την πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευση, όπου το κύριο θέμα της ημερήσιας διάταξης θα είναι οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. Μπορεί να έχουν καθυστερήσει οι διαδικασίες για την εκλογή διοίκησης, όμως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Αυτό γιατί υπάρχουν άτομα που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για να συμμετέχουν στο νέο διοικητικό συμβούλιο και να βοηθήσουν την ομάδα έχοντας ενεργό ρόλο. Τις επόμενες ημέρες όπως όλα δείχνουν οι παράγοντες της υπάρχουσας διοίκησης θα συναντηθούν για να οριστικοποιήσουν την ημέρα διεξαγωγής της συνέλευσης.

Από εκεί και μετά η νέα διοίκηση θα αναλάβει να τρέξει όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα και να προχωρήσουν στο σχεδιασμό για την ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν. Το πρώτο θέμα που θα απασχολήσει τη νέα διοίκηση είναι ο προπονητής και η στελέχωση του έμψυχου δυναμικού.

Για την ώρα ο μόνος παίκτης που έχει αποχωρήσει είναι ο τερματοφύλακας Σπύρος Αντωνόπουλος. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είχε συμφωνία με τους ερυθρόλευκους για συνεργασία ενός χρόνου και έμεινε ελεύθερος.