Δευτέρα, 08 Ιούλιος 2019 13:42

ΕΡΑΝΗ: Απέκτησε Μπεγλετζή, έμεινε ο Αλεξανδρόπουλος

Γράφτηκε από τον

 

Μετά την πρώτη μεταγραφή της που άκουγε στο όνομα Γιώργος Βέλλης, η Εράνη συνέχισε την ενίσχυση της.

Η ομάδα των Φιλιατρών απέκτησε τον έμπειρο Κώστα Μπεγλετζή ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο, Σπάρτη, Καλαμάτα, Πανηλειακό και Ιάλυσο ενώ κατάγεται από τα Φιλιατρά με την ανακοίνωση των “πράσινων” να αναφέρει ότι “αυτό μας γεμίζει με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση για την συνεργασία μας. Κώστα σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας”.

Παράλληλα, η Εράνη πραγματοποίησε και την πρώτη της ανανέωση εν όψει της νέας σεζόν. Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος (φωτό) θα συνεχίσει να φορά τα “πράσινα” και την περίοδο 2019-20.

Ο 33χρονος τερματοφύλακας έχει συνδέσει το όνομα του με την Εράνη, μιας και έχει αγωνιστεί πολλές σεζόν με την Φιλιατρινή ομάδα, ακόμη και στην παλιά Δ’ εθνική κατηγορία.

Η ανακοίνωση για την ανανέωση του “πείρα” αναφέρει: “Η ΑΠΣ Εράνη Φιλιατρών ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για μια ακόμη σεζόν με ένα δικό της παιδί, τον Φιλιατρινό τερματοφύλακα Παναγιώτη Αλεξανδρόπουλο. Παναγιώτη, υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας της πόλης μας”.

Πλέον σειρά θα πάρουν ο επιθετικός Κώστας Βλαχόπουλος και ο μεσοαμυντικός Γιώργος Πέππας, οι οποίοι είναι δύο και δυόμιση χρόνια αντίστοιχα στο ρόστερ της Φιλιατρινής ομάδας.

Επιθυμία όλων είναι να συνεχίσουν να φορούν τα πράσινα και εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα ανανεώσουν κι αυτοί τη συνεργασία τους με την Εράνη.