Δευτέρα, 08 Ιούλιος 2019 16:51

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Νέος πρόεδρος ο Μπ. Γεωργακόπουλος

Γράφτηκε από τον

 

Σε σώμα συγκροτήθηκε την Παρασκευή το βράδυ η νέα διοίκηση της Ανδρούσας.

Νέος πρόεδρος ανέλαβε ο Μπάμπης Γεωργακόπουλος αντί του Γιώργου Πετρουλάκη που ήταν στον προεδρικό θώκο την τελευταία διετία και πλέον θα είναι β’ αντιπρόεδρος. Επίσης νέος γενικός αρχηγός ανέλαβε ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής της ομάδας Φάνης Βλαχόπουλος.

Αναλυτικά η σύνθεση του 15μελους συμβουλίου έχει ως εξής:

Μπάμπης Γεωργακόπουλος (πρόεδρος), Κωνσταντίνος Μπιλάλης (α’ αντιπρόεδρος), Γιώργος Πετρουλάκης (β’ αντιπρόεδρος), Ευγενία Κουτσοσταθοπούλου (γραμματέας), Στάθης Κοντόπουλος (ταμίας),

Φάνης Βλαχόπουλος (γενικός αρχηγός), Κωνσταντίνος Δ. Σταθόπουλος (έφορος υλικού), Γιώργος Μπιλάλης (μέλος), Παναγιώτης Θεοχάρης (μέλος), Κωνσταντίνος Μακρής (μέλος), Κωνσταντίνος Σ. Σταθόπουλος (μέλος), Στασινός Γκούνης (μέλος), Ελένη Κουτσοσταθοπούλου (μέλος), Αλέξανδρος Βλαχόπουλος (μέλος), Μπάμπης Μακρής (μέλος).

Επαφή με Γεωργακλή,

αποχωρεί ο Αντ. Καλογερόπουλος

Το πρώτο μέλημα των διοικούντων είναι να κλείσουν το θέμα του προπονητή. Ετσι μέσα στην εβδομάδα θα γίνει επαφή με τον Νίκο Γεωργακλή που κάθεται στον “κυανόλευκο” πάγκο τα δύο τελευταία χρόνια.

Η συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών πάντως δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη, γι’ αυτό και οι παράγοντες της ομάδας “κοιτάζουν”κι άλλους υποψήφιους προπονητές.

Οσον αφορά το έμψυχο υλικό θα αποχωρήσουν ορισμένοι ποδοσφαιριστές και θα γίνουν μετρημένες μεταγραφικές κινήσεις, σε καίριες θέσεις.

Ενας παίκτης που δεν πρόκειται να συνεχίσει να φορά τα “κυανόλευκα” είναι ο έμπειρος μέσος Αντώνης Καλογερόπουλος, ο οποίος μετά από δύο χρόνια στην Ανδρούσα θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα να παίζει ποδόσφαιρο.