Δευτέρα, 08 Ιούλιος 2019 18:21

ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: Το πλάνο για τη νέα χρονιά

Γράφτηκε από τον

 

Με ντόπιους παίκτες και προσθήκη 4-5 έμπειρων ποδοσφαιριστών θα πορευτεί τη νέα αγωνιστική περίοδο η Θύελλα Χαρακοπιού στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής.

Ο νέος προπονητής Δημήτρης Αναστασόπουλος, έχει ξεκινήσει το σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν και σε συνεργασία με τους παράγοντες έχουν ξεκινήσει τις επαφές με τους παίκτες από το υπάρχον υλικό, αλλά και κάποιους που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους. Από τα παιδιά που ήταν στην ομάδα στόχος είναι να μείνουν όλοι και να γίνουν οι απαραίτητες προσθήκες ώστε να παρουσιαστεί ανταγωνιστική τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σε ότι αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση, στόχος είναι να αποκτηθούν 4 με 5 παίκτες σε όλες τις θέσεις.

Η Θύελλα Χαρακοπιού αποτελεί την 3η ομάδα στην οποία θα δουλέψει ως προπονητής ο Δημήτρης Αναστασόπουλος, στα 6 χρόνια που βρίσκεται στο χώρο της προπονητικής. Θυμίζουμε ότι ξεκίνησε την προπονητική στον Παπαφλέσσα Αμφειας, όπου τον ανέβασε από τη Γ’ τοπική, στη Β’ και στη συνέχεια στην Α1, όπου έμεινε για μισό χρόνο. Μετά πήγε στον Ολυμπιακό Ανάληψης, όπου έμεινε δύο χρόνια και οδήγησε την ομάδα από την Β’ τοπική στην Α1 και μετά στην Α’ τοπική. Εκεί έμεινε όλο το διάστημα της προετοιμασίας, στα παιχνίδια κυπέλλου και στο πρώτο του πρωταθλήματος, όπου στη συνέχεια παραιτήθηκε.

Μιλώντας στο “Notosport” για τη απόφαση του να αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση της Θύελλας Χαρακοπιού ανέφερε: “Με κέρδισαν οι άνθρωποι της διοίκησης με τον τρόπο που με προσέγγισαν και με αυτά που μου είπαν. Μου αρέσει το ντόπιο στοιχείο και θέλω να δουλεύω με ντόπιους παίκτες. Στόχος της ομάδας και δικός μου είναι να μείνουν όλα τα παιδιά από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό”.

Για την ώρα δεν έχει αποφασιστεί πότε ακριβώς θα ξεκινήσει η προετοιμασία. Αυτό θα εξαρτηθεί από το πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα. Αν είναι την ίδια περίοδο με την περσινή έναρξη, τότε η προετοιμασία θα ξεκινήσει μια-δύο ημέρες μετά τον 15 Αυγούστο.