Δευτέρα, 08 Ιούλιος 2019 19:26

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Αρχισαν οι προπονήσεις με τους νεαρούς παίκτες

Γράφτηκε από τον
ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Αρχισαν οι προπονήσεις με τους νεαρούς παίκτες

 

Σε ειδικό πρόγραμμα προπόνησης συμμετέχουν από την 1η Ιουλίου οι νεαροί σε ηλικία αθλητές του Νέου Αρι, υπό τις οδηγίες του προπονητή Παναγιώτη Πεφάνη.

Στόχος είναι να δουλέψουν σε κάποιες ελλείψεις που έχουν και να συνεχίσουν μετά τις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, όταν θα ξεκινήσει και επίσημα η προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό την Κυριακή 18 Αυγούστου θα μοιραστεί το αθλητικό υλικό στους ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια θα υποβληθούν σε εργομετρικές εξετάσεις. Την επόμενη ημέρα 19 Αυγούστου θα αρχίζει η προετοιμασία για την ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν.

Ο προπονητής Παναγιώτης Πεφάνης που θα βρίσκεται για δεύτερη σερί περίοδο στον πάγκο του Νέου Αρι, έχει ξεκινήσει σε συνεργασία με τη διοίκηση το κτίσιμο της ομάδας που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής. Μάλιστα φέτος θα έχει για συνεργάτες του, τρεις πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας, τον Πέτρο Σκαλιώτη, που θα είναι βοηθός του, τον Θάνο Παπαβασιλόπουλο, ο οποίος θα είναι προπονητής τερματοφυλάκων και τον γυμναστή Γιώργο Κάλελη.

Στόχος είναι να μείνουν όλοι οι παίκτες από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό και να γίνουν και κινήσεις ενίσχυσης από το μεταγραφικό παζάρι, ώστε η ομάδα να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας κατηγορίας. Οι πρώτες κινήσεις ενίσχυσης έχουν γνωστοποιηθεί, καθώς έχουν αποκτηθεί ο 30χρονος τερματοφύλακας Στέφανος Ταχταμπά από Ατρόμητο Πλατύ και ο 20χρονος αριστερός μέσος Περικλής Κατσιμαγκλής, που επέστρεψε από το Μιλτιάδη, μετά από 6 μήνες. Από εκεί και πέρα σε καλό δρόμο βρίσκονται οι επαφές για την απόκτηση δύο έμπειρων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έπαιζαν σε ομάδες εθνικών κατηγοριών και αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά το Νέο Αρι την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Επίσης στην πρώτη ομάδα θα προωθηθούν και 5 παιδιά από την παιδική.

 

Η ομάδα βοηθάει κάθε χρόνο στη διοργάνωση του πανηγυριού, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις 14 Αυγούστου. Το πανηγύρι θα διεξαχθεί στην πλατεία του χωριού και οι παράγοντες του Νέου Αρι βοηθούν ώστε να οργανωθεί όσο το δυνατόν καλύτερα, αφού κάποια από τα έσοδα θα διατεθούν και στην ομάδα.