Τρίτη, 09 Ιούλιος 2019 11:30

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Με Παλαμάρα στον πάγκο και στη Γ’ εθνική

Γράφτηκε από τον

 

 

 

Μετά την ανακοίνωση του νέου διοικητικού συμβουλίου του Α.Ο. Διαβολιτσίου, σειρά πήρε ο προπονητής για τη νεοφώτιστη στη Γ’ εθνική ομάδα.

Ο Κώστας Παλαμάρας όπως ήταν αναμενόμενο συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία μιας και η θητεία του τα δύο χρόνια στον πάγκο του ΑΟΔ ήταν κάτι παραπάνω από επιτυχημένη.

Ο καλαματιανός προπονητής κατέκτησε τη σεζόν 2018-19 το πρωτάθλημα και μάλιστα αήττητος με την ομάδα του Διαβολιτσίου και θα είναι αυτός που θα την οδηγήσει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Οι διοικούντες έχουν επαφές τις τελευταίες ημέρες για το συνεργάτη του Κώστα Παλαμάρα και άμεσα θα γίνει γνωστή η πλήρης σύνθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Εκτός από την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κώστα Παλαμάρα, η χθεσινή ημέρα έφερε και την πρώτη μεταγραφή για τον Α.Ο. Διαβολιτσίου.

Πρώτη μεταγραφή ο Αγγ. Γεωργιόπουλος

Ετσι νέος παίκτης της ομάδας της Ανω Μεσσηνίας είναι ο Αγγελος Γεωργιόπουλος, που τα βρήκε σε όλα με τους διοικούντες της ομάδας.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί στον Τσικλητήρα Πύλου και την Καλαμάτα στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και παλιότερα στην Εράνη και την Κυπαρισσία, ενώ πέρυσι πέρασε για ένα μικρό διάστημα από τον Πάμισο δίχως να αγωνιστεί και ακόμη έχει παίξει και στον Πανναυπλιακό.

Πρόκειται για μια μεταγραφή ενός Μεσσήνιου ποδοσφαιριστή που έχει εμπειρίες από την κατηγορία και με την εκρηκτικότητα και την ταχύτητα του, μπορεί να δώσει πολλά στο συγκρότημα του Κώστα Παλαμάρα.

Ανανέωσαν πέντε ποδοσφαιριστές

Στο κομμάτι των ανανεώσεων είχαμε τις πρώτες συμφωνίες...

Ετσι παίκτες του Διαβολιτσίου και τη νέα σεζόν θα είναι οι Αγγελος Μπαστακός, Δημήτρης Πιτσιλής, Φώτης Μπαλόπουλος, Αρης Σταματελόπουλος και Σωκράτης Τσουκαλάς. Πρόκειται για πέντε παίκτες που ήταν βασικά στελέχη του Διαβολιτσίου την περασμένη σεζόν στο δρόμο προς τον τίτλο και την άνοδο στη Γ’ εθνική και ήταν επιθυμία του Κώστα Παλαμάρα να παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας.

Επίσης κοντά σε συμφωνία είναι και ο Νίκος Λιόλιος που τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίζεται με επιτυχία στον ΑΟΔ.

Στον αντίποδα αποχώρησε από την ομάδα της Ανω Μεσσηνίας ο Αρτέμης Παλιάς και θα ανακοινωθούν κι άλλες αποχωρήσεις το προσεχές διάστημα.