Τρίτη, 09 Ιούλιος 2019 18:06

Παναθηναϊκός: Νέο ραντεβού Γιαννακόπουλου - Μπακογιάννη

Γράφτηκε από τον

Οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Κώστας Μπακογιάννης θα θέσουν το χρονοδιάγραμμα για τη Διπλή Ανάπλαση και θα συντονίσουν τις κινήσεις τους. 

Στον συντονισμό των επόμενων κινήσεων τους για τη Διπλή Ανάπλαση θα προχωρήσουν την Τετάρτη (10/7, 11:00)) ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Κώστας Μπακογιάννης. Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αθηναίων θα υποδεχτεί στο γραφείο του τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για να επισπεύσουν τις εξελίξεις.

Τα βασικά θέματα συζήτησης θα αποτελέσουν η συγκρότηση της ομάδας εργασίας, που θα ασχοληθεί με τη Διπλή Ανάπλαση και ο καθορισμός ενός χρονοδιαγράμματος. Από την πλευρά του Γιαννακόπουλου θα υποδειχθούν τα πρόσωπα που θα ενταχθούν στην επιτροπή και αναμένεται το ίδιο από τον Μπακογιάννη.

Η ομάδα εργασίας δεν πρόκειται να χρονοτριβήσει και θα συνεδριάσει άμεσα. Η κύρια αποστολή της είναι να επιλέξει τον τρόπο που θα ενσωματώσει ένα κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ στο αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού, ώστε να μην επηρεαστεί η ισχύουσα νομοθεσία στο Βοτανικό.

Ακόμα, η ομάδα εργασίας θα αναλάβει τις επαφές με τα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη, τουλάχιστον στο χαμηλότερο επίπεδο. Όταν απαιτηθεί, οι Μπακογιάννης και Γιαννακόπουλος θα αναλάβουν δράση επικοινωνώντας με τους υπουργούς ή με τον Πρωθυπουργό.

Αναφορικά με τους χρόνους που θα τεθούν, ο Γιαννακόπουλος και ο Μπακογιάννης θα καταλήξουν στις ημερομηνίες που θεωρούν εφικτές και παράλληλα, δεν θα προκαλέσουν καθυστερήσεις. Οι δύο άνδρες έχουν συμφωνήσει ότι οι προεργασίες πρέπει να "τρέξουν" για να μην χαθεί το momentum που έχει δημιουργηθεί.

Φυσικά, ο Γιαννακόπουλος και ο Μπακογιάννης θα συνοδεύονται από τους συνεργάτες τους, οι οποίοι έχουν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας και διαμορφώνουν την ατζέντα του ραντεβού. Αυτό είναι το πιο ενθαρρυντικό: οι δύο πλευρές εκπέμπουν σε κοινό μήκος κύματος και δεν έχει παρουσιαστεί κανένα... παράσιτο στη σχέση τους.
Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ