Τρίτη, 09 Ιούλιος 2019 22:44

ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: Σπουδαία κίνηση με Αντώνη Καλογερόπουλο

Γράφτηκε από τον

Δυνατά μπήκε στο μεταγραφικό παζάρι η Θύελλα Χαρακοπιού που ανακοίνωσε τις πρώτες της κινήσεις.

Η πιο ηχηρή μεταγραφή είναι αυτή του Αντώνη Καλογερόπουλου που θα έχει ηγετικό ρόλο στην ομάδα που θα παρουσιάσει η ομάδα του Δημήτρη Αναστασόπουλου στο νέο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής.

Ο 34χρονος μέσος τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με την Ανδρούσα στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής, ενώ ακόμη έχει φορέσει τη φανέλα του Α.Ο. Διαβολιτσίου, του Παμίσου, της Εράνης, της Καλαμάτας και του Μεσσηνιακού.

Πήρε και Τσούλο, Μαργαρώνη

Εκτός από τον Αντώνη Καλογερόπουλο η Θύελλα Χαρακοπιού απέκτησε ακόμη τον 34χρονο τερματοφύλακα Βαγγέλη Τσούλο που την περσινή σεζόν υπερασπίστηκε την εστία του Ολυμπιακού Ανάληψης και έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στη Σπερχογεία. Η τρίτη μεταγραφή είναι του Παναγιώτη Μαργαρώνη, που είναι φοιτητής από την Σάμο και αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Επίσης η ομάδα του Χαρακοπιού έχει προχωρημένες επαφές και με δύο ακόμη παίκτες που την περσινή σεζόν αγωνίστηκαν σε ομάδες Α’ τοπικής.

Από εκεί και πέρα συζητήσεις γίνονται και με τα παιδιά από το υπάρχον υλικό, ώστε να ξεκαθαρίσει ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν. Στόχος είναι να παραμείνουν όλα τα παιδιά και να τους πλαισιώνουν όσοι αποκτηθούν, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα αξιόλογο σύνολο.