Τετάρτη, 10 Ιούλιος 2019 11:27

Αλλάζει όψη το γήπεδο του Μεσσηνιακού με έργα ύψους 187.000 ευρώ

Γράφτηκε από τον

 

Η νέα διοίκηση της Καλαμάτας σκοπεύει να ρίξει αρκετά χρήματα προκειμένου να οδηγήσει τη “Μαύρη Θύελλα” στις μεγαλύτερες κατηγορίες.

Θα βάλει όμως το χέρι στην τσέπη και για να αλλάξει όψη η ιστορική έδρα της τοπικής μας ομάδας. Ετσι ανακοίνωσε και επίσημα τη συμφωνία με την κατασκευαστική εταιρεία ERMONASSA SA για την πλήρη ανακατασκευή των χώρων του γηπέδου του Μεσσηνιακού.

Η εταιρεία που χτίζει το νέο γήπεδο της ΑΕΚ θα δημιουργήσει νέα αίθουσα τύπου, αποδυτήρια διαιτητών και φιλοξενούμενων, αποθήκες υλικού, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο. Τα αποδυτήρια της ομάδας θα είναι μάλιστα επιπέδου... Τσάμπιονς Λιγκ σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ενώ θα γίνει και πλήρης ανακατασκευή των δημοσιογραφικών θεωρείων. Τα έργα στο γήπεδο “Σταύρος Παπαδόπουλος” θα κοστίσουν 187.000 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: “Η νέα Διοίκηση του Π.Σ. “Η Καλαμάτα” πιστή στη δέσμευσή της απέναντι στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας αλλά και στο δόγμα ότι »οι ομάδες ξεκινούν από τα αποδυτήρια» ανακοινώνει τη συμφωνία με την κατασκευαστική εταιρεία ERMONASSA SA για την πλήρη ανακατασκευή των χώρων που βρίσκονται κάτω από τη νότια κερκίδα του γηπέδου “Σταύρος Παπαδόπουλος”.

Οι καινούργιοι χώροι που θα δημιουργηθούν, θα περιλαμβάνουν τα αποδυτήρια της ομάδας μας ( επιπέδου Champions League), καθώς και των φιλοξενουμένων, νέα αίθουσα Τύπου, αποδυτήρια διαιτητών, αποθήκες υλικού και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο. Η ημερομηνία που θα παραδοθούν πάντα σε δέσμευση με την κατασκευάστρια εταιρεία θα είναι η 30/08/2019. Η πλήρης ανακατασκευή των δημοσιογραφικών θεωρείων και όποιων άλλων βελτιώσεων χρειαστούν θα έχουν ημερομηνία παράδοσης με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας στο πρωτάθλημα. Το συνολικό κόστος του έργου ανέρχεται στις 187.000 € και θα χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου από τη διοίκηση της ομάδας. Το ταξίδι αρχίζει”.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ