Τετάρτη, 10 Ιούλιος 2019 12:03

ΕΡΑΝΗ: Συνεχίζει στα Φιλιατρά ο αρχηγός Γιώργος Πέππας

Γράφτηκε από τον

 

Ο 21χρονος αμυντικός μέσος Γιώργος Πέππας (φωτό δεξιά) θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Εράνη και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αμέσως μετά τη συμφωνία, η διοίκηση εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: “Ο ΑΠΣ Εράνη Φιλιατρών ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον αρχηγό της ομάδας μας, Γιώργο Πέππα! Ο Γιώργος, αναπόσπαστο κομμάτι της ποδοσφαιρικής μας οικογένειας, με το ήθος και τον χαρακτήρα του, αποτελεί για εμάς εγγύηση για την πρόοδο και εξέλιξη της ομάδος μας. Ευχόμαστε στο Γιώργο υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της Εράνης μας!” Ο Πέππας έγινε ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που ανανέωσε την συνεργασία του με τη Φιλιατρινή ομάδα, μετά τον τερματοφύλακα Παναγιώτη Αλεξανδρόπουλο.

Η διοίκηση θέλει μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχει ολοκληρώσει το θέμα με τις ανανεώσεις ώστε στη συνέχεια να κινηθεί, αν κριθεί απαραίτητο, σε ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού. Οι υπόλοιποι παίκτες με τους οποίους θα γίνει συζήτηση για ανανέωση της συνεργασία τους είναι οι Νίκος Χρονόπουλος, Κώστας Βλαχόπουλος, Θεολόγος Χατζηαράπης, Νίκος Κόλλιας.

Θυμίζουμε ότι η Εράνη έχει προχωρήσει και σε δύο κινήσεις ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού της, καθώς έχει αποκτήσει τους Γιώργο Βέλλη και Κώστα Μπεγλετζή. Σε αυτούς θα προστεθούν ο 21χρονος Χρήστος Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της άμυνας ως δεξί και αριστερό μπακ και ο 20χρονος Γιάννης Οικονομόπουλος, ο οποίος παίζει ως δεξί μπακ και κεντρικός αμυντικός. Ο πρώτος ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και θα είναι κοντά στην ομάδα από την έναρξη της προετοιμασίας και ο δεύτερος θα επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας από τον Σεπτέμβριο, καθώς τότε θα τελειώσει τη στρατιωτική του θητεία.

Οσον αφορά την προετοιμασία, όπως και πέρσι, στις 7 με 8 Αυγούστου, θα ξεκινήσουν προπονήσεις, οι νεαροί παίκτες της ομάδας και μετά στις 17 Αυγούστου, μαζί με τους υπόλοιπους που θα στελεχώσουν το έμψυχο δυναμικό θα αρχίσουν τις προπονήσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.