Τετάρτη, 10 Ιούλιος 2019 13:08

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Ανανέωσε και ο Λιόλιος

Γράφτηκε από τον

 

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά ο σχεδιασμός του Α.Ο. Διαβολιτσίου για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, όπου θα λάβει μέρος για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Ο νεοφώτιστος σύλλογος ανακοίνωσε χθες και επίσημα τη συμφωνία με τον προπονητή Κώστα Παλαμάρα, για την οποία είχε γράψει η “Ελευθερία”, αλλά και τη ανανέωση της συνεργασίας με τους Φώτη Μπαλόπουλο, Σωκράτη Τσουκαλά, Δημήτρη Πιτσιλή, Αγγελο Μπαστακό και Αρη Σταματελόπουλο, για τους οποίους επίσης γράφαμε στο χθεσινό φύλλο. Στους παραπάνω προστέθηκε και ο Νίκος Λιόλιος. Ο έμπειρος αμυντικός έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του Διαβολιτσίου και θα αγωνιστεί για τρίτη σερί σεζόν στον ΑΟΔ,

Ο Αθλητικός Όμιλος Διαβολιτσίου ανακοινώνει την συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Λιόλιο. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει καλή αγωνιστική σεζόν εκπληρώνοντας τους προσωπικούς και συλλογικούς στόχους του”, αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας, που επιβεβαίωσε και τη συμφωνία με τον Αγγελο Γεωργιόπουλο, για τον οποίο επίσης σας είχαμε ενημερώσει στο χθεσινό ρεπορτάζ.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός αποτελεί το πρώτο θερινό απόκτημα, αλλά εντός των ημερών αναμένονται και άλλες προσθήκες, όπως και ανανεώσεις.