Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 16:04

Α.Ο. ΦΥΤΕΙΑΣ: Συνεχίζει στην προεδρία ο Περικλής Κουρούπης

Γράφτηκε από τον

 

 

Ο Περικλής Κουρούπης θα βρίσκεται για δεύτερη σερί περίοδο στη θέση του προέδρου του Α.Ο. Φυτειάς.

Αυτό προέκυψε τη Δευτέρα το βράδυ στη διάρκεια του συμβουλίου που πραγματοποίησε η νεοεκλεγείσα διοίκηση και είχε ως κύριο θέμα τη συγκρότηση σε σώμα του καινούργιο συμβουλίου.

Στη νέα 12μελή διοίκηση, βρίσκονται έξι παράγοντες από το προηγούμενο συμβούλιο και 6 καινούργιοι οι Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, Νίκος Λιανός, Γιώργος Κατσαφάδος, Βαγγέλης Πουρνάρας, Σοφοκλής Μάρκου και Χαράλαμπος Λαζαρακόπουλος.

Αναλυτικά το νέο συμβούλιο απαρτίζουν οι Περικλής Κουρούπης πρόεδρος, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος αντιπρόεδρος, Αλέξης Ξεροβάσιλας β’ αντιπρόεδρος, Σταύρος Μάρκου γενικός γραμματέας, Νίκος Λιανός γενικός αρχηγός, Γιάννης Φουνικάκος ταμίας, Γιώργος Κατσαφάδος έφορος υλικού και εκπρόσωπος στην ΕΠΣΜ, Παναγιώτης Κωστέας, Γιάννης Κουτουμάνος, Βαγγέλης Πουρνάρας, Σοφοκλής Μάρκου, Χαράλαμπος Λαζαρακόπουλος μέλη.

Για 3η σερί σεζόν στον πάγκο ο Στρ. Μάρκου

Από τις πρώτες κινήσεις της νέα διοίκησης ήταν η ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Στράτο Μάρκου, ο οποίος θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας για 3η σερί αγωνιστική σεζόν.

Μάλιστα όπως αναφέρει σε δελτίο Τύπου η διοίκηση, για το νεαρό προπονητή “η δουλειά του κρίνεται θετική. Τη χρονιά που μας πέρασε παρουσίασε ένα αξιόμαχο σύνολο”.

Σε ότι αφορά το κτίσιμο της ομάδας για τη νέα σεζόν δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές. Οι περισσότεροι παίκτες θα παραμείνουν στην ομάδα και θα γίνουν 3-4 κινήσεις ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού έτσι ώστε να συγκροτηθεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής.