Πέμπτη, 11 Ιούλιος 2019 13:46

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Θωράκισε τα μετόπισθεν με Αγγελο Μπίζο!

Γράφτηκε από τον

Μπορεί ο Ακρίτας Κορώνης να μην έχει ανακοινώσει ακόμα τον προπονητή που θα τον οδηγήσει στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής, αλλά ξεκίνησε τη μεταγραφική του ενίσχυση και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο.

Η ομάδα της Κορώνης απέκτησε χθες τον 29χρονο αμυντικό Αγγελο Μπίζο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Καλαμάτα και έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στις εθνικές κατηγορίες. Λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων όμως, δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί τη νέα σεζόν σε υψηλότερο επίπεδο. Ετσι επέλεξε να επιστρέψει στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

“Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα που ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο. Θέλουμε να έχουμε μια καλή σεζόν και άνετη παραμονή”, λέει στην “Ελευθερία” ο Αγγελος Μπίζος, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τη “Μαύρη Θύελλα” για τη συνεργασία, ευχόμενος τα καλύτερα στην πρώην ομάδα του.

Με την προσθήκη του Μπίζου που είναι από το Βασιλίτσι, η Κορώνη δυναμώνει στα μετόπισθεν, αφού πρόκειται για έναν αμυντικό που τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Συγκεκριμένα, έχει παίξει μετά την Κορώνη σε Διαγόρα Βραχνέικων, Ατρόμητο Λάππα, Δόξα Νέας Μανωλάδας, Τσικλητήρα Πύλου, Πελλάνα Καστορείου και Καλαμάτα, κερδίζοντας πρωταθλήματα, αλλά και κύπελλα.

Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν και άλλες μεταγραφές, ενώ θα ανακοινωθεί και ο νέος προπονητής.