Πέμπτη, 11 Ιούλιος 2019 16:33

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πρωταγωνιστικές βλέψεις στην Α1 τοπική

Γράφτηκε από τον

 

Πρωταγωνιστικούς στόχους θα έχει την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Ηρακλής Καλαμάτας, όπως επισημαίνουν στην ομάδα.

Για τη νέα χρονιά, ο πρόεδρος της ομάδας Παναγιώτης Κομπότης δήλωσε στο “Notosport”: “Πάνω από όλα περισσεύει η όρεξη, το μεράκι και η αγάπη για αυτή την ομάδα. Γι’ αυτό και είμαστε εδώ, είναι ένα κομμάτι της ζωής μας. Τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί σαν μία παραδοσιακή δύναμη της Α1 τοπικής. Τα προηγούμενα δύο χρόνια δεν ευοδώθηκε ο στόχος της ανόδου με δικές μας κυρίως ευθύνες. Τη νέα χρονιά οι στόχοι θα είναι πρωταγωνιστικοί. Ο Ηρακλής είναι μία έτοιμη ομάδα θα πρωταγωνιστήσουμε και αν μας αναλογεί και μας αξίζει η άνοδος θα την διεκδικήσουμε”.

Με το υπάρχον έμψυχο υλικό και τις όποιες προσθήκες γίνουν θα πορευτούν οι “κυανόλευκοι” τη προσεχή ποδοσφαιρική σεζόν στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής.

Ο προπονητής Αρης Γαλανόπουλος μπορεί να υπολογίζει στους Δημήτρη Βλαχάκη και Παναγιώτη Μουρούφα, που ολοκλήρωσαν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις, καθώς επίσης και στον Μάρκο Φίλαϊ, ο οποίος την περσινή σεζόν λόγω τιμωρίας δεν αγωνίστηκε καθόλου σε όλο τον πρώτο γύρο.

Οσο για μεταγραφική ενίσχυση, είναι πιθανόν να γίνουν μία-δύο κινήσεις αν κριθεί απαραίτητο.

Η προετοιμασία για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν θα ξεκινήσει μετά τις 15 Αυγούστου, αλλά για την ώρα δεν έχει οριστικοποιηθεί η ακριβής ημερομηνία.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ