Παρασκευή, 12 Ιούλιος 2019 13:43

Ο Τσιγαρίδης στον πάγκο του Πανιωνίου

Γράφτηκε από τον

 

Ο Παντελής Τσιγαρίδης είναι από το βράδυ της Τετάρτης ο νέος προπονητής του Πανιωνίου Καλαμάτας.

Ο νεαρός προπονητής συναντήθηκε προχθές με τον πρόεδρο Δημήτρη Βασιλόπουλο και τους παράγοντες Διονύση Αργυράκη, Γιώργο Χάππα και Αλέκο Γαλέα και μετά από συζήτηση που είχαν αποφάσισαν να συνεργαστούν τη νέα χρονιά.

Ο Παντελής Τσιγαρίδης ξεκίνησε την προπονητική του σταδιοδρομία από τον ΑΠΣ Αρι Καλαμάτας, όπου δούλεψε έναν χρόνο με την ομάδα να ανεβαίνει κατηγορία, μετά πήγε στον Ατρόμητο Πλατύ, όπου έμεινε δύο χρόνια, ακολούθησε ο Παπαφλέσσας Βλαχόπουλου, στον οποίο εργάστηκε έναν χρόνο και βοήθησε ώστε η ομάδα να ανέβει στην Α1. Από εκεί και μετά κάθισε για 5 χρόνια στη Θύελλα Χαρακοπιού, όπου πανηγύρισε μία άνοδο, από τη Β’ στην Α1 και τη χρονιά που πέρασε η ομάδα κατάφερε να ανανεώσει την παραμονή της στην κατηγορία. Επίσης ήταν για 7 μέλος στο προπονητικό τιμ, στα τμήματα υποδομής της ακαδημίας της Καλαμάτας.

Διαθέτει την εμπειρία και γνώσεις ώστε να βοηθήσει τον Πανιώνιο να πετύχει τον στόχο που έχει θέσει η διοίκηση για τη νέα σεζόν και δεν είναι άλλος από την πραγματοποίηση μιας καλής πορείας, στο νέο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής, στο οποίο θα αγωνιστεί για πρώτη φορά η “κυανέρυθρη” ομάδα.

Αυτό που αποφασίστηκε στη διάρκεια της προχθεσινής συνάντησης, σε ότι αφορά το έμψυχο δυναμικό, ήταν η διατήρηση του κορμού και να γίνουν τουλάχιστον 4-5 μεταγραφές. Στόχος να αποκτηθούν αμυντικός, μέσος και επιθετικός, ένας παίκτης σε κάθε γραμμή, ενώ θα κινηθεί και για έναν τερματοφύλακα, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με το νεαρό Θεόδωρο Δημητρακόπουλο.

Μέχρι στιγμής εκτός από το νεαρό Δημητρακόπουλο, έχουν αποχωρήσει ο Δημήτρης Σώκαλης και ο αδερφός του Σταύρος, ο οποίος εκτελούσε χρέη προπονητή.

Στο διοικητικό κομμάτι, η ομάδα θα πορευτεί με το ίδιο συμβούλιο, μιας και φέτος δεν θα γίνουν σύμφωνα με το καταστατικό εκλογές, αλλά είχαμε μια προσθήκη, αυτή του Λυκούργου Κοζομπόλης, που είναι νέο μέλος στο Δ.Σ.

Οσο για την προετοιμασία, θα ξεκινήσει μετά τον δεκαπενταύγουστο, αλλά για την ώρα δεν έχει οριστεί η ακριβής ημερομηνία.