Παρασκευή, 12 Ιούλιος 2019 16:53

Παναθηναϊκός: Ανανέωσε κι επίσημα ο Μπουζούκης έως το 2022

Γράφτηκε από τον

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Γιάννη Μπουζούκη μέχρι το 2022. 

Παίκτης του Παναθηναϊκού τουλάχιστον μέχρι το 2022 θα είναι ο Γιάννης Μπουζούκης, καθώς οι "πράσινοι" ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Γιάννης Μπουζούκης βάσει του νέου συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό θα λαμβάνει τον πρώτο χρόνο 130.000 ευρώ, τον δεύτερο 135.000 ευρώ και τον τελευταίο 140.000 ευρώ συν κάποια μπόνους επίτευξης στόχων με την ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπουζούκης βρίσκεται στον Παναθηναϊκό από το 2012, ενώ το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα το έκανε το 2017.

Στο πλαίσιο της νέας συμφωνίας με τον Παναθηναϊκό, ο Γιάννης Μπουζούκης δήλωσε στο σάιτ των "πράσινων": "Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν οι συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό, η επιθυμία μου ήταν να ανανεώσω το συμβόλαιό μου στην ομάδα.

Η ποδοσφαιρική μου παρουσία από μικρή ηλικία είναι συνδεδεμένη με τον Παναθηναϊκό και ήθελα να συνεχίσω γιατί έχω να δώσω ακόμα αρκετά. Από την πρώτη στιγμή μέχρι σήμερα σε όλη αυτή τη διαδρομή, στάθηκε δίπλα μου η οικογένειά μου αλλά και οι εκπρόσωποί μου και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για όσα κάνουν για μένα. Η νέα αγωνιστική περίοδος θεωρώ ότι είναι σημαντική για την ομάδα.

Είμαστε στον Παναθηναϊκό και γνωρίζουμε καλά τι σημαίνει αυτό. Δεν θέλω να υποσχεθώ κάτι στον κόσμο. Προτιμώ με τη δουλειά μου να συνεισφέρω για να δίνουμε χαρές στους φιλάθλους μας".

Υπενθυμίζουμε πως την Πέμπτη (11/7) είχε ανανεώσει με τον Παναθηναϊκό ο Φάνης Μαυρομμάτης, επίσης μέχρι το 2022.
Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ