Σάββατο, 13 Ιούλιος 2019 18:35

ΑΕΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Επανεξελέγη πρόεδρος ο Σπύρος Λαπιώτης

Γράφτηκε από τον

 

Με πρόεδρο τον Σπύρο Λαπιώτη θα πορευτεί τη προσεχή αγωνιστική περίοδο 2019-2020 η ΑΕΚ Καλαμάτας.

Την Πέμπτη το βράδυ πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση της “κιτρινόμαυρης” ομάδας και μετά τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της απερχόμενης διοίκησης, έγιναν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου συμβουλίου. Σε αυτό συμμετέχουν 5 παράγοντες από την προηγούμενη διοίκηση και 4 καινούργια πρόσωπα, οι Τάκης Κόλλιας, Κώστας Πέτροβας, Δημήτρης Παπαλάμπρος και Στάθης Κουτουμάνος.

Ο τελευταίος από ποδοσφαιριστής θα είναι πλέον μέλος του νέου συμβουλίου, με την ιδιότητα του γενικού αρχηγού. Θα είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ της διοίκησης και του ποδοσφαιρικού τμήματος (προπονητής, παίκτες).

Το νέο 9μελές διοικητικό συμβούλιο απαρτίζουν οι Σπύρος Λαπιώτης πρόεδρος, Ηλίας Βρεττάκος αντιπρόεδρος, Κώστας Πέτροβας γενικός γραμματέας, Κώστας Τριαντόπουλος ταμίας, Στάθης Κουτουμάνος γενικός αρχηγός, Τάκης Κόλλιας, Βαγγέλης Πανταζής, Λυκούργος Καρολεμέας, Δημήτρης Παπαλάμπρος.

Αυτό που ειπώθηκε αμέσως μετά τη συγκρότηση σε σώμα ήταν πως η ομάδα θα επιδιώξει να πραγματοποιήσει μια καλή και αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ τοπική, πάντα σεμνά και ταπεινά. Με τα μέλη της νέας διοίκησης συναντήθηκε και ο προπονητής της ομάδας Πέτρος Χιώτης με τον οποίο συζήτησαν τις επόμενες κινήσεις, μιας και από τις προηγούμενες ημέρες έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αυτή την περίοδο είναι σε εξέλιξη οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές για τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού. Οι συζητήσεις αφορούν τους παίκτες από το υπάρχον υλικό για να ξεκαθαριστεί ποιοι θα παραμείνουν και ποιοι όχι. Παράλληλα έχουν προχωρήσει σε επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, καθώς έχει αποφασιστεί η ενίσχυση με την απόκτηση 6-7 καλών και έμπειρων ποδοσφαιριστών και σε καλή ηλικία. Οι παραπάνω κινήσεις αφορούν θέσεις, στις οποίες έχει ανάγκη η ομάδα να ενισχυθεί.

Η προετοιμασία για την ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν ορίστηκε να αρχίσει τη Δευτέρα 19 Αυγούστου.