Σάββατο, 13 Ιούλιος 2019 15:21

Σε διοικητικό αδιέξοδο ο Τέλλος Αγρας

Γράφτηκε από τον
Σε διοικητικό αδιέξοδο ο Τέλλος Αγρας

 

Σε διοικητικό αδιέξοδο βρίσκεται ο Τέλλος Αγρας μετά την αδυναμία να βγάλει νέο συμβούλιο στις γενικές συνελεύσεις που προηγήθηκαν.

Η απερχόμενη διοίκηση με ανακοίνωση της περιέγραψε την κατάσταση, η οποία δεν είναι καθόλου ευχάριστη για τον ιστορικό σύλλογο των Γαργαλιάνων.

Οι ημέρες περνούν και αυτό κάνει όλο και πιο δύσκολο να βρεθεί διοικητική λύση στον Τέλλο Αγρα, δηλαδή μια ομάδα παραγόντων που θα τρέξει τον προγραμματισμό και θα “κατεβάσει” αξιοπρεπώς τους “ερυθρόλευκους” στο νέο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής. Η πλέον κομβική ημερομηνία για το μέλλον της ομάδας των Γαργαλιάνων είναι η Πέμπτη 18 Ιουλίου, που έχει προγραμματιστεί νέα γενική συνέλευση και γίνεται κάλεσμα σε όλους για να βγει νέο διοικητικό συμβούλιο. Η ανακοίνωση της απερχόμενης διοίκησης του Τέλλου Αγρα αναφέρει:

“Ως διοίκηση του Τέλλου Άγρα ανακοινώνουμε τα εξής: Δυστυχώς παρά τα αισιόδοξα νέα που υπήρχαν μετά την τρίτη γενική συνέλευση της ομάδας μας, από ομάδα ατόμων ότι θα αναλάμβαναν τα διοικητικά καθήκοντα της ομάδας μας, απάντησαν αρνητικά έπειτα από τις ανήμπορες και φιλότιμες προσπάθειες τους να δημιουργήσουν ένα νέο συμβούλιο και πλέον βρισκόμαστε σε ένα διοικητικό αδιέξοδο!
Ως διοίκηση έχουμε ξεκαθαρίσει από την πρώτη κιόλας συνέλευση ότι δεν θα συνεχίσουμε από κανένα διοικητικό πόστο και ότι απλά πρέπει να βρεθούν νέα φιλόδοξα άτομα να ασχοληθούν.

Καλούμε λοιπόν σε μια 4η γενική συνέλευση στις 18/7 ημέρα Πέμπτη τον φίλαθλο κόσμο και όλους τους ντόπιους παίκτες της ομάδας μας, καθώς επίσης το τοπικό συμβούλιο της περιοχής μας για να βρεθεί μια λύση. Το αθλητικό σωματείο Τέλλος Αγρας αποτελεί πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής μας και πρέπει να υπάρχει! Ως διοίκηση θα παραμείνουμε ως την 4η συνέλευση και έπειτα θα προχωρήσουμε σε ολική παραίτηση. Σας ευχαριστούμε θερμά”.