Σάββατο, 13 Ιούλιος 2019 16:25

15ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ: Προβάδισμα τίτλου απέκτησε η Εράνη

Γράφτηκε από τον

 

Προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου στο φετινό πρωτάθλημα παλαιμάχων ποδοσφαιριστών που διοργανώνει η ΕΠΣΜ, πήρε η Εράνη μετά την επικράτηση της με 3-2 επί της Α.Ε. Γαργαλιάνων.

Με την παραπάνω νίκη η Εράνη πέρασε μόνη στην 1η θέση της βαθμολογίας με 30 βαθμούς, αφήνοντας στη δεύτερη με 27 πόντους τον Πανιώνιο και πλέον έχει αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για να αναδειχθεί για 3η σερί χρονιά πρωταθλήτρια. Για να συμβεί αυτό, στο εξ αναβολής παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα πρέπει να ηττηθεί με μεγάλο σκορ, σύμφωνα με την προκήρυξη. Αυτό βέβαια δεν θα είναι εύκολο, μιας και το παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα γίνει στο γήπεδο Φιλιατρών.

Η Επιτροπή Πρωταθλήματος Παλαιμάχων όρισε τον παραπάνω ματς να διεξαχθεί τη Δευτέρα 22 Ιουλίου.

Σε ότι αφορά το προχθεσινό παιχνίδι ήταν για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος και πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Φιλιατρών. Ηταν συναρπαστικό σε εξέλιξη καθώς οη γηπεδούχος ομάδα πήρε το προβάδισμα, αλλά οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, αρχικά ισοφάρισαν σε 1-1 και στην συνέχεια πήραν το προβάδισμα με 1-2, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Η Εράνη στο β’ ημίχρονο αποδείχθηκε πιο ουσιαστική από τον αντίπαλο της και αφού ισοφάρισε σε 2-2 στο τελευταίο σχεδόν λεπτό του αγώνα πήρε τη νίκη.

Τα γκολ για τους νικητές σημείωσαν ο Σάκης Διονυσόπουλος στο πρώτο μέρος και ο Αντώνης Τσιούτσιας στο δεύτερο ημίχρονο. Για την ομάδα των Γαργαλιάνων και τα δύο γκολ σημείωσε ο Παναγιώτης Κάππος.

ΕΡΑΝΗ: Πανταζέλος, Αρβανιταντώνης, Δρακόπουλος, Ζόμπολος, Μπαχούμας, Μ. Νικολόπουλος, Χρονόπουλος, Ζάγκος, Διονυσόπουλος, Δεσποτόπουλος, Λυμπερόπουλος. Επαιξαν και οι Πλέσσας, Τσούτσιας, ενώ στον πάγκο ήταν οι Στριμπάκος, Τριαντόπουλος, Χριστόπουλος, Νικολακόπουλος, Αραούζος.

ΑΕ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Θεοδωρόπουλος, Μαντζούνης, Ν. Νικολόπουλος, Μαθιός, Ανδρινόπουλος, Διακουμόπουλος, Τσέκερης, Μανωλόπουλος, Κυριακόπουλος, Κάππος, Κωνσταντόπουλος. Επαιξε ο Πετρόπουλος, ενώ στον πάγκο ήξταν οι Λουστρόπουλος, Βλαχαδάμης.