Τετάρτη, 26 Φεβρουάριος 2014 20:21

Απομακρύνθηκε από την κορυφή ο Πάμισος, 0-0 με το Δώριο στη Μεσσήνη

Γράφτηκε από τον

Μετά την εντός έδρας ισοπαλία του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας (1-1), σήμερα το απόγευμα ο Πάμισος πέταξε δύο ακόμη βαθμούς στη Μεσσήνη καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με το Δώριο. Το συγκρότημα του Σπύρου Τσίκινη έμεινε έτσι 4 βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Κυπαρισσία και πλέον ισοβαθμεί με τον Εθνικό Μελιγαλά στην δεύτερη θέση.
Το Δώριο αντίθετα πήρε ένα σπουδαίο βαθμό σε μια δύσκολη έδρα και έκανε ένα βήμα για την παραμονή του.



Αποβολή και δύο δοκάρια

Ο Πάμισος μπήκε αρκετά δυνατά στο ματς και είχε 1-2 καλές φάσεις να ανοίξει το σκορ στα πρώτα λεπτά. Στο 30' ωστόσο οι «πράσινοι» έμειναν με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Γιάννης Τρίψας για εξύβριση του διαιτητή.
Η φάση αυτή άλλαξε τις αριθμητικές ισορροπίες, ωστόσο ο Πάμισος ήταν αυτός που συνέχισε να πιέζει ενώ είχε και δύο δοκάρια με τον Δημητρακόπουλο και με τον Χρήστο Τρίψα (ένα σε κάθε ημίχρονο).
Το Δώριο έπαιξε αμυντικά και προσπάθησε να βγει στην αντεπίθεση και είχε μάλιστα μια πολύ καλή φάση στο β' μέρος, όταν ο Γιαννόπουλος βρέθηκε απέναντι στον Ανδρέου αλλά πλάσαρε άουτ.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αλεξέας με βοηθούς τους Γκούμα και Ταβουλαρέα.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Ανδρέου, Ι. Τρίψας, Χρ. Τρίψας, Κωτσάκης, Δημητρακοπουλος, Φιλόπουλος, Μωράκης, Ηλιόπουλος, Μπούνας (53' Μανωλόπουλος) Ζάρκος, Πατσιώτη (65' Χαρμπίλας).
ΔΩΡΙΟ: Παντελής, Γεωργακόπουλος, Μακρυνιώτης, Αθ. Γκότσης, Λούγκα, Καρατζούλιας, Νικητόπουλος, Ι. Γκότσης (90' Χούτος), Γεωργιόπουλος, Κουλουράς 80' Παπαγωργίου), Γιαννόπουλος.