Τετάρτη, 26 Φεβρουάριος 2014 20:31

Ο Εθνικός Μελιγαλά νίκησε δύσκολα 2-1 την Ομόνοια

Γράφτηκε από τον

Ο Εθνικός Μελιγαλά παρά το δυνατό ξεκίνημα στο ματς δυσκολεύτηκε να κερδίσει την Ομόνοια με 2-1, ωστόσο τελικά πήρε τους τρεις βαθμούς και έπιασε τον Πάμισο στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ παραμένει 4 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Κυπαρισσία.
Ο Εθνικός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξε νωρίς το σκορ με πλασέ του Μουρούσια στο 10'. Λίγα λεπτά αργότερα, στο 17', ο Θανόπουλος έκανε τη σέντρα και ο Βασιλόπουλος με κεφαλιά πέτυχε το 2-0 δείχνοντας να καθαρίζει το παιχνίδι για την ομάδα του Μελιγαλά.


Ωστόσο η Ομόνοια αντέδρασε και αφού είδε δοκάρι με τον Ντόκο στο 27', στο 42' μείωσε σε 2-1 με πέναλτι που κέρδισε ο Χατζηπαναγιώτης από τον Κανελλόπουλο και εκτέλεσε εύστοχα ο Ντόκος.
Οι Καλαματιανοί φωνάζουν για ένα γκολ του Κωστόπουλου που δεν μέτρησε στο 80', αφού θεωρούν ότι κακώς σήκωσε τη σημαία ο βοηθός Καλογερόπουλος. Ισχυρίζονται πως η μπάλα πήγε στα δίχτυα μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ και θεωρούν ότι κανένας παίκτης δεν επηρέασε την πορεία της. Παράπονα από την όλη διαιτησία εξέφρασαν και οι άνθρωποι του Εθνικού Μελιγαλά.
Διαιτητής ήταν ο Σερεμέτης με βοηθούς τους Σκόρδο, Καλογερόπουλο.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Μητσέας, Μαραβέλας (65' Κωνσταντόπουλος), Γερμάνης, Κανελλόπουλος, Οθ. Εμμανουήλ, Τσώνης, Ν. Εμμανουήλ, Θανόπουλος, Βασιλόπουλος, Καραπετιάν (80' Δικαίος), Μουρούσιας (70' Στρατής).
ΟΜΟΝΟΙΑ: Σταθάς, Κοστρίβας, Ντάσσης (46' Κωστόπουλος), Ντανταβασίλης, Κάππος, Ντέρτζια, Γυφτέας, Δρογγίτης (65' Παναγιωτόπουλος), Καλογερόπουλος, Ντόκος, Χατζηπαναγιώτης.