Δευτέρα, 15 Ιούλιος 2019 18:40

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Με την ίδια φιλοσοφία και τη νέα σεζόν

Γράφτηκε από τον

 

Με την ίδια φιλοσοφία θα πορευτεί ο Παναθηναϊκός Καλαμάτας τη νέα αγωνιστική σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής.

Η Καλαματιανή ομάδα θα στηριχθεί και την προσεχή αγωνιστική περίοδο σε νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές, τους οποίους θα πλαισιώσουν κάποιοι πιο έμπειροι, που θα τους βοηθήσουν να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες της κατηγορίας.

Στο πάγκο θα βρίσκεται για δεύτερη σερί αγωνιστική περίοδο ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος αυτές τις ημέρες, έχει αρχίσει σε συνεργασία με τη διοίκηση να κάνει το σχεδιασμό της ομάδας ενόψει την ερχόμενης σεζόν.

Οπως προαναφέραμε η ομάδα θα πορευτεί με το ίδιο σκεπτικό, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους νεαρούς παίκτες που θα στελεχώσουν το έμψυχο δυναμικό. Στους παίκτες από το υπάρχον υλικό θα προστεθούν και όσοι αποκτηθούν από το μεταγραφικό παζάρι, μιας και ο νεαρός προπονητής θέλει να έχει στη διάθεση τους και κάποιους πιο έμπειρους παίκτες που θα στηρίξουν και θα καθοδηγήσουν τους νεότερους. Επίσης στην πρώτη ομάδα αναμένεται να προωθηθούν 4-5 παιδιά από την παιδική ομάδα.

Αυτό το διάστημα έχουν προχωρήσει οι επαφές με τους παίκτες που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους.

Οι κινήσεις ενίσχυσης στις οποίες έχει ρίξει το βάρος της η διοίκηση και ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος αφορούν έναν κεντρικό αμυντικό, δύο μέσους και έναν επιθετικό.

Η προετοιμασία για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, είναι πολύ πιθανόν να ξεκινήσει την Κυριακή 18 Αυγούστου. Η ακριβής ημερομηνία έναρξης αναμένεται να οριστικοποιηθεί μέσα στο επόμενο διάστημα.

Συνεχίζει ο Μπουραντώνης

Σε ότι αφορά στην ακαδημία του Παναθηναϊκού την τεχνική καθοδήγηση των νεαρών παικτών θα έχει και τη νέα σεζόν ο Σωτήρης Μπουραντώνης μαζί βέβαια με τον προπονητή της πρώτης ομάδας Βασίλη Παναγιωτόπουλο. Επίσης ο Αλέκος Τσατάς θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες τους στην Καλαματιανή ομάδα από τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ