Δευτέρα, 15 Ιούλιος 2019 22:25

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Ενίσχυση από τη Μεσσηνιακή αγορά με Σεντεμέντε και Μουλιάτο

Γράφτηκε από τον

Τις έξι μεταγραφές έφτασε σήμερα Δευτέρα το Διαβολίτσι μιας και απέκτησε τους Γιάννη Σεντεμέντε και Γιώργο Μουλιάτο.

Δύο Μεσσήνιους ποδοσφαιριστές με παραστάσεις, ειδικά ο πρώτος, από το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας.

Ο Σεντεμέντες (κεντρική φωτό) είναι 27 χρονών κεντρικός αμυντικός και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε Ναυπακτιακό Αστέρα και Παναρκαδικό. Ο Σεντεμέντες συμμετείχε και με τον Τσικλητήρα Πύλου πριν δύο χρόνια στη Γ’ εθνική και είχε συνεργαστεί με τον τεχνικό του ΑΟΔ Κώστα Παλαμάρα, που ήταν βοηθός του Νίκου Κακαλέτρη. Ακόμη ο Σεντεμέντες έχει αγωνιστεί σε ΑΕ Λευκίμμης, Ελπίδα Ξυλοφάγου (Κύπρος), Πιερικό, Παναχαϊκή, Βέροια, Προοδευτική και Αστέρα Τρίπολης. Τα πρώτα που ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στον Ηρακλή Καλαμάτας.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του ΑΟΔ για τον Σεντεμέντε αναφέρει:

"Η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Διαβολιτσίου ανακοινώνει τη συμφωνία της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Σεντεμέντε.
Καλοσωρίζουμε τον Γιάννη στην οικογένεια του Α Ο Διαβολιτσίου και του ευχόμαστε, να είναι υγιής και να έχει μια πολύ καλή ποδοσφαιρική χρονιά, εκπληρώνοντας τους προσωπικούς και συλλογικούς στόχους του".

Ο Μουλιάτος είναι 22 χρονών μεσοεπιθετικός και την περασμένη περίοδο έπαιξε αρχικά στον Παναρκαδικό (ήταν συμπαίκτης με τον Σεντεμέντε, με προπονητή τον Αντώνη Μαυρέα) και έπειτα το δεύτερο μισό της περιόδου πήρε μεταγραφή στην Πελλάνα Καστορείου. Ο Μουλιάτος έχει αγωνιστεί ακόμη στην Αναγέννηση Παραλίας, στην Καλαμάτα και επί πολλά χρόνια στον Πανθουριακό, στον οποίο ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Ο Μουλιάτος (φωτό κάτω) χαρακτηρίζεται από την ταχύτητα του και την ευχέρεια που έχει στο σκοράρισμα.

Με τις δύο αυτές μεταγραφές η νεοφώτιστη στη Γ’ εθνική ομάδα έφτασε τις έξι, μιας και είχαν προηγηθεί οι Αγγελος Γεωργιόπουλος, Παναγιώτης Παπαγιαννόπουλος, Δημήτρης Καλογερόπουλος και Νίκος Μεμά.

Ανανέωσε ο Τζανετέας

Συνάμα ο ΑΟΔ ανανέωσε τη συνεργασία του και με τον μεσοαμυντικό Γιάννη Τζανετέα, που ήταν βασικός στην περσινή πορεία ανόδου στην Α’ τοπική.

Η ανακοίνωση της διοίκηση του ΑΟΔ για την μεταγραφή του Μουλιάτου και την ανανέωση του Τζανετέα αναφέρει: “Η διοίκηση του Αθλητκού Ομίλου Διαβολιτσίου ανακοινώνει την συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Τζανετέα.
Επίσης, συμφωνήσαμε και θα αγωνίζεται με την ομάδα μας ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Μουλιάτος.
Καλοσωρίζουμε τον Γιώργο στην οικογένεια του Α Ο Διαβολιτσίου και ευχόμαστε και στους δυο τους να είναι υγιείς, καθώς, και να έχουν καλή αγωνιστική σεζόν εκπληρώνοντας τους προσωπικούς και συλλογικούς στόχους τους”.