Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 12:04

Εβγαλε δυνατή διοίκηση ο Πάμισος

Γράφτηκε από τον

 

Νέα διοίκηση έχει από το βράδυ της Δευτέρας ο Πάμισος και πλέον ξεκινά ο σχεδιασμός για το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής, όπου επιστρέφει η ομάδα της Μεσσήνης μετά από ένα χρόνο στη Γ’ εθνική.

Στο συμβούλιο που ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της τρίτης γενικής συνέλευσης, βρίσκεται τόσο ο απερχόμενος πρόεδρος Γιώργος Βλαχάκης (κεντρική φωτό), όσο και ο Γιώργος Ντούλης (φωτό κάτω) ο οποίος ήταν επικεφαλής της διοίκησης που οδήγησε τους “πράσινους” στην κατάκτηση του τίτλου στην Α’ τοπική και στην άνοδο τη σεζόν 2017-18.

Κάτι βέβαια αναμενόμενο, αφού αμφότεροι μαζί με τους Γιώργο Καπερώνη και Παναγιώτη Τσικρικό από την Ακαδημία Πάμισος, αλλά και τον Παναγιώτη Μαρκόπουλο αποτελούσαν την πενταμελή επιτροπή που συγκροτήθηκε- μετά τη δεύτερη γενική συνέλευση- με σκοπό να δοθεί λύση στα διοικητικά.

Οι επαφές που είχαν όλο αυτό το διάστημα απέδωσαν καρπούς και στην προχθεσινή γ.σ. γνωστοποιήθηκε το δυνατό 12μελές συμβούλιο, που είναι το εξής: Γιώργος Βλαχάκης, Γιωργος Ντούλης, Γιώργος Καπερώνης, Παναγιώτης Τσικρικός, Μιχάλης Μπαρούς, Κώστας Αναστασόπουλος, Αποστόλης Λαμπρόπουλος, Γιώργος Πετρόπουλος, Πέτρος Φαρμάκης, Παναγιώτης Τσέρτος, Παναγιώτης Φιλόπουλος, Βασίλης Μανιάτης.

Εντός των ημερών θα ανακοινωθούν και οι ρόλοι που θα έχουν, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Γιώργος Βλαχάκης θα τεθεί εκ νέου επικεφαλής, ενώ ο Γιώργος Ντούλης θα είναι αντιπρόεδρος.

Να σημειωθεί ότι οι παραπάνω δεν θα είναι μόνοι, αφού υπάρχει και μια ομάδα δέκα ατόμων (δεν έχουν ανακοινωθεί τα ονόματά τους) που θα βοηθούν, όπως ειπώθηκε, εξωδιοικητικά.

Ο Πάμισος λόγω ονόματος και ιστορίας είναι “καταδικασμένος” να πρωταγωνιστεί και αυτό θα κάνει και στο νέο πρωτάθλημα της Α’ τυπικής. Βασικό μέλημα της νέας διοίκησης είναι να κλείσει άμεσα το θέμα προπονητή, ώστε να προχωρήσουν στη συνέχεια οι ανανεώσεις και η μεταγραφική ενίσχυση.

Στη Μεσσήνη αισιοδοξούν ότι ο Πάμισος θα έχει μια καλή σεζόν, αφού έχει δυνατή διοίκηση που είναι διατεθειμένη να οδηγήσει τους “πράσινους” ξανά στο δρόμο των επιτυχιών.