Τετάρτη, 17 Ιούλιος 2019 13:15

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Σε αναμονή μεταγραφών

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Σε αναμονή μεταγραφών

 

Η νέα διοίκηση της “Μαύρης Θύελλας” και ο νέος προπονητής Βασίλης Βούζας συνεχίζουν τις προσπάθειες για την οργάνωση της ομάδας και την στελέχωση του ρόστερ.

Προς το παρών υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις στο οργανωτικό κομμάτι (έργα στο γήπεδο, προγραμματισμός προετοιμασίας στο Πήλιο, αγορά λεωφορείου) ενώ πιο πίσω έχει μείνει το μεταγραφικό κομμάτι, όπου αναμένονται νέα τις επόμενες μέρες.

Αναλυτικά, η προετοιμασία θα ξεκινήσει τελικά την Κυριακή 28 Ιουλίου και όχι την Δευτέρα 22 Ιουλίου, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί. Στις 2-13 Αυγούστου η ομάδα θα πραγματοποιήσει μέρος της προετοιμασίας της στο Πήλιο και στην συνέχεια θα επιστρέψει στη Μεσσηνία για το τελικό στάδιο της και τα φιλικά ματς.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι εργασίες βελτίωσης στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Εργασίες που περιλαμβάνουν τα αποδυτήρια της ομάδας καθώς και των φιλοξενουμένων, νέα αίθουσα Τύπου, αποδυτήρια διαιτητών, αποθήκες υλικού και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο. Η ημερομηνία που θα παραδοθούν πάντα σε δέσμευση με την κατασκευάστρια εταιρεία θα είναι η 30/8/2019.

Από εκεί και πέρα, η Μεσσηνιακή ομάδα ενημέρωσε πως έχει ήδη αγοράσει και λεωφορείο, το οποίο θα έχει τα διακριτικά της ομάδας και θα παρουσιαστεί το επόμενο διάστημα.

Θα έχει προηγηθεί η παρουσίαση του προέδρου της ομάδας Γιώργου Πρασσά ο οποίος αναμένεται στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα τις τελευταίες μέρες του Ιουλίου. Προς το παρών, ο αντιπρόεδρος Χρήστος Παπαδημητρίου, που έχει καταλυτικό ρόλο στον σχεδιασμό, προχωρά τα θέματα της ομάδας σε συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης και τον προπονητή Βασίλη Βούζα.

Μεταγραφικά, η Καλαμάτα προς το παρών έχει αποκτήσει τους Βαγγέλη Αλεξόπουλο (25χρονος επιθετικός από Απόλλωνα Καλαμάτας), Ορέστη Αντεμάι (19χρονος Μεσσήνιος μεσοεπιθετικός που ξεκίνησε από Αίαντα Καλαμάτας και προέρχεται από τις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης) Δημήτρη Τσιγάρο (21χρονος Μεσσήνιος τερματοφύλακας που ξεκίνησε από Αίαντα Καλαμάτας και αποκτήθηκε από την Οστάνδη) και Στάθη Δήμο (29χρονος μεσοεπιθετικός από Αχαρναϊκό).

Σε πρώτη φάση αποκτήθηκαν λοιπόν ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, ενώ γίνονται επαφές προκειμένου τις επόμενες μέρες να έρθουν στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα και έμπειροι ποδοσφαιριστές.

Παράλληλα ανανέωσαν ο 23χρονος τερματοφύλακας Δημήτρης Κασωτάκης, ο οποίος υπερασπίστηκε 20 φορές πέρυσι την εστία της "Μαύρης Θύελλας" καθώς και ο 24χρονος Μεσσήνιος μεσοαμυντικός Μιχάλης Ζαχαρόπουλος. Επαφές θα γίνουν και με τους υπόλοιπους παίκτες του περσινού ρόστερ, ωστόσο δεν αναμένονται πολλές ακόμη ανανεώσεις.

Αντίθετα, έχουν αποχωρήσει οι Μίνγκας, Φουάσης, Τσόπελας, Μπίζος και Αθανασόπουλος.