Τετάρτη, 17 Ιούλιος 2019 16:46

Α.Ο. ΦΥΤΕΙΑΣ: Κράτησε τον βασικό κορμό

Γράφτηκε από τον

Το περσινό βασικό κορμό των ποδοσφαιριστών ανανέωσε ο Α.Ο. Φυτειάς.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή Στράτη Μάρκου είχε επαφές με τους περισσότερους παίκτες από το υπάρχον υλικό και συμφώνησαν σε ανανέωση της συνεργασία τους και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι παίκτες που ανανέωσαν είναι οι Κώστας Κοσμάς, Νίκος Ξανθάκης, Σταύρος Μαρινόπουλος, Αλέξης Λότσι, Παναγιώτης Ταβουλαρέας, Βασίλης Καρλαύτης, Θανάσης Κωστέας, Αγγελος Τσέρτος, Αλέξανδρος Σταμούλος, Νίκος Μουλιάτος, Σταύρος Μπάλλας, Κώστας Αλεξανδρόπουλος, Χρήστος Μπαστακός, Κώστας Κυριακός, Γρηγόρης Μάρκου, Κώστας Φιλόπουλος, Δημήτρης Μπεσσής.

Στο πρόγραμμα είναι να γίνουν και συναντήσεις με δύο τρεις ακόμη παίκτες από το υπάρχον υλικό.

Παράλληλα, έχουν ξεκινήσει οι επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Αυτή τη στιγμή η ομάδα συζητάει με παίκτες για την άμυνα, έναν στόπερ και έναν αμυντικό μέσο με τους οποίους είναι κοντά σε συμφωνία. Επίσης θα γίνουν ακόμη δύο μεταγραφές.

Απώλεια, για τον α’ γύρο τουλάχιστον, θα αποτελέσει ο Νίκος Σκριβάνος (αριστερό μπακ), ο οποίος θα υποβληθεί σε εγχείρηση για την αποκατάσταση του προβλήματος (ρήξη πρόσθιου χιαστού). Η διοίκηση θα είναι δίπλα στον ποδοσφαιριστή και τους εύχεται να πάνε όλα καλά και σύντομα να επιστρέψει πιο δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους.

Δημιουργεί ακαδημία

Ενα θετικό γεγονός για την ομάδα η δημιουργία ακαδημίας. Θα ξεκινήσει από φέτος με την λειτουργία τμήματος τζούνιορ και η οποία θα συμμετάσχει στο αντίστοιχο τουρνουά που θα διοργανώσει η ΕΠΣΜ. Υπεύθυνος θα είναι ο προπονητής Κώστας Λαμπρόπουλος, που έχει δουλέψει σε πολλές ομάδες της Μεσσηνίας Α’ και Α’ τοπικής και τα τελευταία δύο χρόνια ήταν στη γυναικεία ομάδα του Εθνικού Καλαμάτας. Στόχος της νέας διοίκησης είναι η ανδρική ομάδα να κάνει ένα βήμα παραπάνω. Να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο και να έχει αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής.