Τετάρτη, 17 Ιούλιος 2019 17:23

Οι νέοι πίνακες διαιτησίας της Super League 1 - Ανοδος και για Βάτσιο!

Γράφτηκε από τον

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τους νέους πίνακες διαιτησίας της Super League 1, με τους Βάτσιο (είχε σφυρίξει τον αγώνα μπαράζ Καλαμάτα - Διαγόρας Ρόδου, όπου η "Μαύρη Θύελλα" είχε πολλά και δικαιολογημένα παράπονα), Καραντώνη, Κατσικογιάννη να επιστρέφουν ύστερα από μία σεζόν στη Football League. Νέα πρόσωπα οι Τσαγκαράκης και Μαλούτας.

Τους νέους πίνακες διαιτησίας της Super League 1 για τη σεζόν 2019/20 ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης (17/07) η ΕΠΟ. Ύστερα από μία σεζόν στη Football League, οι Αριστείδης Βάτσιος (Δ. Αττίκης), Δημήτριος Καραντώνης (Ημαθίας) και Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου) επιστρέφουν στα "μεγάλα σαλόνια" του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Εκτός από τους τρεις προαναφερθέντες, που επιστρέφουν μετά την τιμωρία τους, νέα πρόσωπα στους πίνακες είναι οι Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανιών) και Δημήτρης Μαλούτας (Ημαθίας). Στον πίνακα των βοηθών νέα ονόματα είναι έξι. Πρόκειται για τους Ζήρδα (Αθηνών), Μαυρούδη (Ηρακλείου) και τους Στεφανή, Τζιουβάρα, Αϊναλή και Καλύβα.

Εκτός πινάκων μένει ο Γιώργος Λάμπρου που είχε προκαλέσει τις έντονες διαμαρτυρίες της ΑΕΛ στον αγώνα με την Ξάνθη καθώς και ο Ευάγγελος Γρατσάνης (Τρικάλων).
Περισσότερα στο sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ