Πέμπτη, 18 Ιούλιος 2019 15:44

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Πήρε Πολυμενέα, ανανέωσε ο Τζίφας

Γράφτηκε από τον

 

Παίκτης της Α.Ε. Μάνης και με τη... βούλα είναι ο Δημήτρης Πολυμενέας.

Ο έμπειρος αμυντικός έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο της ΑΕΜ Στράτο Σαραντέα (φωτό) και αποτελεί το τρίτο κατά σειρά θερινό απόκτημα μετά τους Δημήτρη Τσουλάκο από Απόλλωνα Καλαμάτας και Τζανέτο Κατσαρέα από Ομόνοια.

Ο Πολυμενέας αγωνίστηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Ομόνοια, ενώ στο παρελθόν μεταξύ άλλων έχει παίξει επί σειρά ετών στην Α.Ε. Αβίας.

Πρόκειται για δυναμικό ποδοσφαιριστή που μπορεί να δώσει λύσεις τόσο στα μετόπισθεν, όσο και στη μεσαία γραμμή.

Η Μάνη εκτός από τη μεταγραφή του Πολυμενέα, ανακοίνωσε και την ανανέωση της συνεργασίας με τον μέσο Βασίλη Τζίφα, ο οποίος είχε σοβαρό τραυματισμό την περασμένη σεζόν, αλλά παραμένει ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής.

Θυμίζουμε, ότι η ΑΕΜ έχει κρατήσει τους περισσότερους παίκτες από την περσινή σεζόν, μιας και έχουν αποχωρήσει μόνο οι Μπεγέτης, Ασημακόπουλος, Λίβας, Μουστάκας, Σαούτης και Κανανάι.

Συγκεκριμένα τη φανέλα της Μάνης θα φορούν και τη νέα σεζόν οι Γιάννης Χελάς, Ηλίας Δουρούμης, Γιώργος Χατζηπαναγιώτης, Αρης Καμπανάρος, Κυριάκος Πουλάκος, Παναγιώτης Πουλάκος, Βαγγέλης Βαβαρούττσος, Κλεάνθης Σπυρέας, Πέτρος Σπυρέας, Ματέο Στύλα, Ετουργκέλ Φετάχου και Βασίλης Τζίφας.

Στον πάγκο ανανεώθηκε η συνεργασία με τον Τάκη Δρούγα, ενώ προπονητής στις ακαδημίες ανέλαβε ο Σπύρος Πιχιγιόνι.