Πέμπτη, 18 Ιούλιος 2019 16:20

ΠΑΤΙΣΤΑ: Ανακοίνωσε συνεργασία με τον Ηλία Μαστορέα!

Γράφτηκε από τον

 

Κίνηση ματ έκανε η ομάδα του Πατίστα που ήρθε σε συμφωνία με τον Ηλία Μαστορέα!

Ο τέως Ενωσιακός προπονητής θα ενταχθεί στην οικογένεια της Ακαδημίας Πατίστα και με τις πολύτιμες γνώσεις του θα καθοδηγήσει τους νεαρούς –ως επί τω πλείστον- ποδοσφαιριστές της καλαματιανής ομάδας. Ο Μαστορέας τα τρία τελευταία χρόνια ήταν προπονητής των Μικτών ομάδων Μεσσηνίας έχοντας σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό του, ενώ έχει περάσει από τον πάγκο αρκετών ομάδων (Απόλλωνας Καλαμάτας, Ολυμπιακός Καλαμάτας, Α.Ο. Φαραί, Αίαντας κ.α.).

Η ανακοίνωση του ΑΟΠΚ Πατίστα αναφέρει:

“Καλώς ήλθες Ηλία στην οικογένεια του Πατίστα !!!! Στόχος της Ακαδημίας Πατίστα, είναι η τεχνικά άρτια εκπαίδευση των νεαρών ποδοσφαιριστών, η μύηση τους στις αρχές του Αθλητισμού και του «Ευ αγωνίζεσθαι». Είμαστε βέβαιοι ότι ο αθλητισμός αποτελεί μέρος της παιδείας των νεαρών αθλητών. Η Ακαδημία Πατίστα εξελίσσεται, αναπτύσσεται και μεγαλώνει.
Στο πλαίσιο αυτό, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας με τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής και Προπονητή Ποδοσφαίρου κ. Ηλία Μαστορεα. Είμαστε σίγουροι ότι η παρουσία του θα συντελέσει στο να επιτευχθούν οι στόχοι μας". Μάλιστα από την πρώτη κιόλας ημέρα συνεργασίας ξεκίνησαν οι συζητήσεις και ο συντονισμός του πλάνου για την επόμενη σεζόν σε όλα τα τμήματα του Πατίστα από το τεχνικό επιτελείο, που αποτελείται από τους Νίκο Κακαλέτρη, Ηλία Μαστορεα και Σάκη Αντωνόπουλο (κάτω φωτό).