Παρασκευή, 19 Ιούλιος 2019 12:03

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ανεβαίνει επίπεδο με Μίλος Τζόκιτς

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ανεβαίνει επίπεδο με Μίλος Τζόκιτς

 

Κάτοικος... Καλαμάτας θα είναι τη νέα σεζόν ο Μίλος Τζόκιτς. Ο 32χρονος Σέρβος μέσος υπέγραψε στη "Μαύρη Θύελλα", η οποία ενισχύεται στη μεσαία γραμμή.

Ο Τζόκιτς είναι παίκτης, που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής αγωνιζόμενος τόσο ως κεντρικός μέσος, όσο και ως αριστερό χαφ.

"Ο Π.Σ. “ Η Καλαμάτα” ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Miloš Jokić ο οποίος θα αγωνίζεται την νέα χρονιά με τα χρώματα της ομάδας μας. Ο Miloš Jokić γεννήθηκε στις 7/6/1987 στην Σερβία έχει ύψος 1.86 m και αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού μέσου και αριστερού χαφ, Καλωσορίζουμε τον Miloš Jokić και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδας μας!"αναφέρει η ανακοίνωση της Καλαμάτας για τη συμφωνία μ' έναν παίκτη που έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες, ενώ γνωρίζει και την ελληνική πραγματικότητα.

Και αυτό γιατί από το 2015 έως το 2018 έβγαζε το "ψωμί" του στη χώρα μας, φορώντας κατά σειρά τις φανέλες της Λαμίας, των Τρικάλων και της Δόξας Δράμας. Στην ομάδα της Λαμίας που αγωνίζεται πλέον στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου είχε τις περισσότερες συμμετοχές σε ότι έχει να κάνει με τις ελληνικές ομάδες.

Ο Τζόκιτς έπαιξε πέρυσι στη Νόβισαντ στη Σερβία, ενώ μεταξύ άλλων έχει περάσει από Τσουκαρίτσκι, Σαράγεβο, Μέταλουργκ στην Ουκρανία, Βάαας στην Ουγγαρία. Με άλλα λόγια κουβαλά εμπειρίες και παραστάσεις από σημαντικά πρωταθλήματα και η απόκτησή του αποτελεί μεταγραφική επιτυχία για τη "Μαύρη Θύελλα".

Η μεταγραφή του Σέρβου μέσου έρχεται μάλιστα πριν καν συμπληρωθεί 24ώρο από το "μπαμ" με τον Γρηγόρη Μάκο.

Δύο προσθήκες που ανεβάζουν επίπεδο την Καλαμάτα και δείχνουν ξεκάθαρα τις προθέσεις της διοίκησης για τη νέα σεζόν.