Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019 14:21

Εβγαλε διοίκηση ο Τσικλητήρας Πύλου

Γράφτηκε από τον
Εβγαλε διοίκηση ο Τσικλητήρας Πύλου

Μπορεί να βρέθηκε σε οριακό σημείο, αλλά σημασία έχει ότι ο Τσικλητήρας βρήκε λύση στο διοικητικό πρόβλημα και πλέον ξεκινά ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν, όπου η ομάδα της Πύλου θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής και το κύπελλο Μεσσηνίας.

Ο Τσικλητήρας εξέλεξε διοίκηση στη γενική συνέλευση της Τετάρτης, στην οποία μετέχει και η Ολγα Μπέλλα, η οποία ήταν επικεφαλής του προηγούμενου συμβουλίου και πλέον συνεχίζει ως γραμματέας.

Νέος πρόεδρος είναι ο Νίκος Κατσιγιάννης, που έχει βρεθεί και στο παρελθόν σε αυτή τη θέση. Το θετικό είναι ότι υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπα. Στα αξιοσημείωτα και η παρουσία του "στρατιώτη" της ομάδας Μιχάλη Δημητρόπουλου, ο οποίος θα είναι μέλος.

Αναλυτικά το δ.σ. έχει ως εξής: Νίκος Κατσιγιάννης (πρόεδρος), Γιώργος Πόπορης του Αποστόλου (αντιπρόεδρος), Ολγα Μπέλλα (γραμματέας), Βίλλη Αντωνάκου, Γιώργος Καρμοίρης (ταμίες), Θεόδωρος Χρονόπουλος, Δημήτρης Ασημακόπουλος (γενικοί αρχηγοί), Στέλιος Σκοτάδης (έφορος υλικού), Μιχάλης Δημητρόπουλος, Νίκος Διαμαντόπουλος, Αριστείδης Ηλιακίδης του Ευστρατίου, Κώστας Καλδής, Βασίλης Κοτσοβός (μέλη).

Η διοίκηση θα έχει σήμερα στις 8 μ.μ. συμβούλιο ώστε να συζητήσουν για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν όσον αφορά τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού.

Προτεραιότητα αποτελεί η πρόσληψη προπονητή μετά την αποχώρηση του Γιώργου Αργυρόπουλου.