Παρασκευή, 19 Ιούλιος 2019 15:55

Η νέα διοίκηση του Ατρόμητου Πλατύ

Γράφτηκε από τον

 

Νέα διοίκηση εξέλεξε ο Ατρόμητος Πλατύ στη συνέλευση της Τετάρτης, με τον Μπάμπη Σταθόπουλο να συνεχίζει στη θέση του προέδρου. Στο συμβούλιο υπάρχουν πάντως και αρκετά νέα πρόσωπα.

Αναλυτικά η σύνθεση έχει ως εξής: Χαράλαμπος Σταθόπουλος (πρόεδρος), Γιώργος Τζαβάρας (αντιπρόεδρος), Κώστας Τρυγωνόπουλος (γραμματέας), Ηλίας Σγουράκης (α’ ταμίας), Κώστας Κούτσικας (β’ ταμίας), Γιώργος Μπάκας (α’ γενικός αρχηγός), Μάκης Χαραλαμπόπουλος (β’ γενικός αρχηγός), Παναγιώτης Βαλσαμάκης (α’ έφορος), Κώστας Σκαρμούτζος (β’ έφορος). Αναπληρωματικά μέλη είναι οι Γιώργος Κούτσικας, Γιάννης Ταχταμπάς και Βασίλης Τσιγαρίδης. Η διοίκηση του Ατρομήτου με ανακοίνωσή της ευχαριστεί τα απερχόμενα μέλη και τονίζει ότι ο σύλλογος προχωρά ενωμένος και ισχυρός. Αναλυτικά αναφέρει: “Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε αυτούς, που την περσινή χρονιά ήταν στο συμβούλιο αλλά δεν ήθελαν να συνεχίσουν και την νέα σεζόν, για την πολύτιμη βοήθεια που πρόσφεραν.

Επίσης ευχαριστούμε και αυτούς οι οποίοι παραβρέθηκαν στην χθεσινή συγκέντρωση και για διάφορους λόγους δεν θέλησαν να συμμετέχουν στο Δ.Σ.. Ο Ατρόμητος Πλατύ προχωράει ενωμένος και ισχυρός”.