Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019 12:14

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Νέο πακέτο μεταγραφών - Πήρε Κουντάνη, Αλεξόπουλο και Οδεμισιώτη (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Νέο πακέτο μεταγραφών - Πήρε Κουντάνη, Αλεξόπουλο και Οδεμισιώτη (φωτό)

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση του Α.Ο. Διαβολιτσίου ενόψει της παρθενικής συμμετοχής της ιστορίας του στην Γ' εθνική.

Οι πρωταθλητές Μεσσηνίας τη σεζόν 2018-19, έδωσαν τα χέρια με τους Ηλία Κουντάνη (κεντρική φωτό), Δημήτρη Αλεξόπουλο και Σπύρο Οδεμισώτη. Ο Κουντάνης είναι μέσος και ήταν από τα βασικά στελέχη του Απόλλωνα Καλαμάτας, ο οποίος μέχρι ενός σημείου διεκδίκησε φέτος τον τίτλο στην Α' τοπική και έφθασε και στον τελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα της "Μαύρης Θύελλας", ενώ τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα έκανε στον Αίαντα. Πρόκειται για παίκτη που θα δώσει λύσεις στο νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ο Αλεξόπουλος υπερασπίστηκε πέρυσι την εστία του Τέλλου Αγρα και μεταξύ άλλων έχει παίξει σε Μιλτιάδη και Πάμισο.

O Οδεμισιώτης (φωτό κάτω με Κάνιστρα) έχει επίσης φορέσει τη φανέλα του Παμίσου, καθώς και της Καλαμάτας, της Θουρίας και άλλων ομάδων, ενώ έχει παίξει και στη Σουηδία. Είναι δυναμικός κεντρικός αμυντικός.

Με τις παραπάνω προσθήκες, η ομάδα του Διαβολιτσίου μετρά εννέα μεταγραφές, καθώς έχουν αποκτηθεί και οι Αγγ. Γεωργιόπουλος, Παπαγιαννόπουλος, Μεμά, Δ. Καλογερόπουλος, Σεντεμέντες και Μουλιάτος.

Πλέον η διοίκηση βρίσκεται σε επαφές για την απόκτηση έμπειρου επιθετικού, ο οποίος θα είναι Μεσσήνιος, όπως και τα μέχρι σήμερα αποκτήματα. Οι άνθρωποι του ΑΟΔ έχουν αποφασίσει να στηριχθούν αποκλειστικά σε ντόπιους ποδοσφαιριστές, αφού σε αντίθεση περίπτωση το μπάτζετ θα... ξέφευγε.

Εκτός από τον επιθετικό, θα γίνουν μία με δύο ακόμα κινήσεις σε θέσεις που θα κριθεί ότι απαιτείται μεταγραφική ενίσχυση.

Οι εκκρεμότητες

Το Διαβολίτσι μετρά μέχρι σήμερα εννέα μεταγραφές, αλλά και εφτά ανανεώσεις. Ο λόγος για τους Λιόλιο, Τζανετέα, Μπαστακό, Πιτσιλή, Μπαλόπουλο, Τσουκαλά και Π. Σουλαντίκα. Σε εκκρεμότητα από το περσινό ρόστερ είναι οι περιπτώσεις των Κουλόπουλου, Κάνιστρα, Ι. Καλογερόπουλου, Κρεμμύδα και Ζάκκα, που θα ξεκαθαρίσουν το επόμενο διάστημα. Στον αντίποδα έχουν αποχωρήσει οι Πάλλιας, Εμμανουήλ, Κανελλόπουλος, Δ. Γεωργιόπουλος, Σταμάτης και όπως όλα δείχνουν παρελθόν θα αποτελέσει και ο Κωνσταντακόπουλος, που ήταν ο βασικός τερματοφύλακας.

Η προετοιμασία για τη νέα σεζόν θα ξεκινήσει στις αρχές Αυγούστου (δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα η ημερομηνία) υπό τις οδηγίες του Κώστα Παλαμάρα, που ανανέωσε τη συνεργασία του μετά την κατάκτηση και μάλιστα χωρίς ήττα του πρωταθλήματος στη Μεσσηνία και κατ' επέκταση της ανόδου στη Γ' εθνική.