Σάββατο, 20 Ιούλιος 2019 14:17

ΕΡΑΝΗ: Χωρίς βιασύνη οι επόμενες μεταγραφές (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Την καλύτερη πορεία των τελευταίων ετών έκανε φέτος η Εράνη, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση της Α' τοπικής.

Η φιλιατρινή ομάδα αναμένεται το ίδιο και περισσότερο ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα, με δεδομένο ότι συνεχίζει στον πάγκο ο Κώστας Λυμπερόπουλος (φωτό), ενώ έχει κρατήσει και το βασικό κορμό.

Οι Βλαχόπουλος, Χρονόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Πέππας, καθώς και όλοι σχεδόν οι Φιλιατρινοί παίκτες θα φορούν και τη νέα σεζόν τη φανέλα της Εράνης, που ενισχύθηκε σε θέσεις που χρειαζόταν.

Οι προσθήκες των Βέλλη, Μπεγλετζή και Ασημακόπουλου αυξάνουν τις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας, ενώ σε αυτούς θα προστεθεί σύντομα και ένας κεντρικός αμυντικός. Η απόκτηση στόπερ θεωρείται δεδομένη, με τους ανθρώπους της Εράνης να μην βιάζονται για την επιλογή τους, μιας και σ' ένα μεγάλο βαθμό έχει συμπληρωθεί το ρόστερ.

Οι Φιλιατρινοί θέλουν να βρουν μια αξιόπιστη λύση για τα μετόπισθεν. Αυτή δεν θα είναι πάντως η τελευταία προσθήκη, αφού θα γίνουν μία με δύο ακόμα μεταγραφές. Η φιλοσοφία της Εράνης παραμένει βέβαια η ίδια και έχει να κάνει με την προώθηση των ταλαντούχων σε ηλικία παικτών και το καλό ποδόσφαιρο.

Γι' αυτό και μετά από χρόνια επαναδραστηριοποιείται η Νίκη Πλάτης, στην οποία θα αγωνίζονται οι παίκτες από το παιδικό τμήμα της Εράνης.

Προς "διαζύγιο" με Κόλλια και Χατζηαράπη

Στην Εράνη της σεζόν 2019-20 δύσκολα θα δούμε τους Νίκο Κόλλια και Θεολόγο Χατζηαράπη (κάτω φωτό). Αμφότεροι αναμένεται να λύσουν τη συνεργασία τους με τους ¨πράσινους", και αυτές θα είναι ουσιαστικά οι δύο βασικές αποχωρήσεις από την περσινή σεζόν.