Τρίτη, 23 Ιούλιος 2019 13:59

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Τρεις ανανεώσεις και ένα “διαζύγιο”, στο τεχνικό τιμ ο Τασιόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Τρεις ανανεώσεις και ένα “διαζύγιο”, στο τεχνικό τιμ ο Τασιόπουλος

Τρεις ανανεώσεις, ένα “διαζύγιο” και μια προσθήκη στο τεχνικό τιμ είχε η χθεσινή μέρα για τον Α.Ο. Διαβολιτσίου, ο οποίος προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Συγκεκριμένα, τη φανέλα του ΑΟΔ θα φορούν και τη νέα σεζόν οι Βαγγέλης Κουλόπουλος, Γιάννης Ζάκκας και Βασίλης Κρεμμύδας. Αντίθετα ο Φάνης Κάνιστρας αποτελεί παρελθόν, ενώ στον πάγκο θα κάθεται πλέον και ο Ευτύχης Τασιόπουλος, που θα αναλάβει την εκγύμναση των παικτών, ως συνεργάτης του Κώστα Παλαμάρα.

Οι Κουλόπουλος και Ζάκκας αποτελούν αξιόπιστες λύσεις για την επιθετική γραμμή και ο Κρεμμύδας για το μεσοαμυντικό σκέλος. Και οι τρεις έδωσαν τα χέρια με τη διοίκηση για την ανανέωση της συνεργασίας τους και το Διαβολίτσι μετρά πλέον δέκα ανανεώσεις. Είχαν προηγηθεί οι Λιόλιος, Τζανετέας, Μπαστακός, Πιτσιλής, Μπαλόπουλος, Τσουκαλάς και Π. Σουλαντίκας.

Με τον Φάνη Κάνιστρα αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας και ο έμπειρος επιθετικός είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του.

Πλέον οι μόνες εκκρεμότητες από το περσινό ρόστερ είναι οι περιπτώσεις των Ι. Καλογερόπουλου

και Κωνσταντακόπουλου.

Θυμίζουμε ότι εκτός από τον Κάνιστρα έχουν χωρίσει οι δρόμοι και με τους Πάλλια, Εμμανουήλ, Κανελλόπουλο, Δ. Γεωργιόπουλου και Σταμάτη.

Στα μεταγραφικά, η επόμενη κίνηση θα αφορά έμπειρο επιθετικό, ο οποίος θα είναι Μεσσήνιος και με παραστάσεις από εθνικές κατηγορίες.

Οσον αφορά τον Ευτύχη Τασιόπουλο, πρόκειται για έμπειρο καθηγητή Φυσικής Αγωγής, ο οποίος έχει εργαστεί με επιτυχία σε Πάμισο και Καλαμάτα και το ίδιο περιμένουν να συμβεί και στο Διαβολίτσι.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει τις πρώτες μέρες του Αυγούστου.