Τετάρτη, 24 Ιούλιος 2019 17:58

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Επέστρεψε ο Σούπουλι

Γράφτηκε από τον

Παίκτης της Κυπαρισσίας θα είναι τη νέα σεζόν ο Γιώργος Σούπουλι.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός, που αγωνιζόταν φέτος στην ομάδα του Αγ. Δημητρίου στην Α’ Αθηνών επιστρέφει στον ΑΟΚ, ο οποίος έχει υψηλές βλέψεις στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής. Κάτι που φαίνεται άλλωστε από τις μεταγραφές που έχουν γίνει. 

Η τριφυλιακή ομάδα έχει εντάξει στο δυναμικό της τον μεσοαμυντικό Παναγιώτη Μπουτσικάκη από τον Πανηλειακό, τον επιθετικό Δημήτρη Μπάρκα από τον Αλφειό Επιταλίου, τον μεσοεπιθετικό Διονύση Τζανέτο από την Κόρινθο 2006, τον επιθετικό Νίκο Κόλλια από την Εράνη και τον τερματοφύλακα Θοδωρή Ντουγέρογλου από τον Τσικλητήρα Πύλου. Οι δύο τελευταίοι έχουν φορέσει και στο παρελθόν τη φανέλα της Κυπαρισσίας.
Στα “σκαριά” βρίσκεται και η μεταγραφή έμπειρου μεσοεπιθετικού με παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες, ενώ θα αποκτηθεί και αμυντικός χαφ. Η διοίκηση κοιτάζει τόσο την αγορά της Ηλείας, όσο και της Μεσσηνίας για να βρει τον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά σε αυτή τη θέση.
Παράλληλα συνεχίζονται και οι συζητήσεις με τους παίκτες από το υπάρχον έμψυχο υλικό και είναι σε καλό δρόμο οι περιπτώσεις των Μιτρόφ και Ανδρουτσή. Αντίθετα ο γκολκίπερ Βασίλης Δασκαλόπουλος μάλλον θα αποχωρήσει, όπως και ο Θεοχαρόπουλος λόγω σπουδών. Παρελθόν αποτελούν Μπακόπουλος και Νικολόπουλος.