Δευτέρα, 29 Ιούλιος 2019 13:07

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Επίθεση – "φωτιά" με Φάνη Κάνιστρα

Γράφτηκε από τον

 

Τις εντυπώσεις στο μεταγραφικό παζάρι "κλέβει" η Α.Ε. Μάνης, που ανακοίνωσε μία ακόμα ηχηρή μεταγραφή.

Ο λόγος για το Φάνη Κάνιστρα, ο οποίος πανηγύρισε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε την κατάκτηση του τίτλου στην Α' τοπική με το Διαβολίτσι και την άνοδο στη Γ' εθνική. Ο έμπειρος επιθετικός έχει παίξει σε αρκετές ομάδες της Μεσσηνίας, όπως Πάμισο, Καλαμάτα, Εθνικό Μελιγαλά, Θουρία, Αναγέννηση και είναι από τους παίκτες που κάνουν τη διαφορά στην Α' τοπική.

Με την προσθήκη του Κάνιστρα η Μάνη έχει μια εξαιρετικά δυνατή τετράδα στην επίθεση, καθώς θυμίζουμε ότι έχει δώσει τα χέρια και με τον Δημήτρη Τσουλάκο από τον Απόλλωνα Καλαμάτας και τον Κλέαρχο Αλεξανδρόπουλο από τον Ολυμπιακό Καλαμάτας, ενώ ανανέωσε τη συνεργασία με το Γιάννη Χελά. Ακόμα συνεχίζουν και ο Κυριακος Πουλάκος, αλλά και ο Γιώργος Χατζηπαναγιώτης.

'Η ΑΕΜ έχει δυναμώσει και στα μετόπισθεν με την απόκτηση του Δημήτρη Πολυμενέα και του γκολκίπερ Τζανέτου Κατσαρέα από την Ομόνοια. Πέντε μεταγραφές που δυναμώνουν αισθητά την ομάδα της Μάνης, η οποία θέλει να παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο στο νέο πρωτάθλημα και να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Στον πάγκο ως γνωστόν συνεχίζει ο Τάκης Δρούγας, ενώ τις ακαδημίες ανέλαβε ο Σπύρος Πιχιγιόνι.