Τρίτη, 30 Ιούλιος 2019 11:39

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Κίνηση – ματ με Γιώργο Αργυρόπουλο!

Γράφτηκε από τον

 

Με τον Γιώργο Αργυρόπουλο στον πάγκο θα πορευτεί ο Απόλλωνας Πεταλιδίου στο νέο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής.

Ο πρώην τεχνικός του Τσικλητήρα Πύλου συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση και σήμερα – σύμφωνα με πληροφορίες - αναμένεται να ανακοινωθεί η συνεργασία του με την ομάδα του Απόλλωνα.

Ο Γ. Αργυρόπουλος έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στον Πανθουριακό, στη Σπερχογεία στον Πάμισο και στο Πεταλίδι πιστεύουν πολύ στις ικανότητές του ώστε ο σύλλογος να ξεφύγει από τη μετριότητα των τελευταίων ετών. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Γ. Αργυρόπουλος οδήγησε τον Τσικλητήρα στην 4η θέση της Α’ τοπικής, χτίζοντας ουσιαστικά μια ομάδα από την αρχή μετά την πτώση από τη Γ’ εθνική.

Το Πεταλίδι θα ενισχυθεί και στο μεταγραφικό παζάρι και κινείται για γκολκίπερ, μέσο και επιθετικό.

Στον αντίποδα υπάρχουν και αποχωρήσεις. Ο Μανώλης Γιαννόπουλος λόγω σπουδών θα μετακομίσει στην Αθήνα και συμφώνησε με τη Δάφνη Χαϊδαρίου. ενώ ο ταλαντούχος Κώστας Ψυχογιάννης θα μεταπηδήσει στη “Μαύρη Θύελλα”.

Συνεχίζει επικεφαλής ο Μιχάλης Αυγουλέας

Νέα διοίκηση έχει εδώ και λίγες μέρες ο Απόλλωνας Πεταλιδίου, με τον Μιχάλη Αυγουλέα να παραμένει επικεφαλής.

Ο Μ. Αυγουλέας θα συνεχίσει στην προεδρεία για 8η χρονιά, έχοντας υπηρετήσει το σύλλογο από όλα τα πόστα. Πρόεδρος, προπονητής και ποδοσφαιριστής. Αυτή θα είναι πάντως η τελευταία σεζόν που θα μετέχει στο συμβούλιο, καθώς έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει. Η θητεία της νέας διοίκησης θα έχει διάρκεια για ένα χρόνο και το καλοκαίρι του 2020 θα γίνουν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου συμβουλίου.

Αναλυτικά η σύνθεση έχει ως εξής: Μιχάλης Αυγουλέας (πρόεδρος), Σταύρος Γιαννόπουλος (α’ αντιπρόεδρος), Γιώργος Αθανασόπουλος (β’ αντιπρόεδρος), Δημήτρης Καλύβας (γραμματέας), Παναγιώτης Παναγόπουλος (ταμίας), Γιαννης Τερτίπης (γενικός αρχηγός), Χριστίνα Τσισκάκη (β’ ταμίας), Αλέξανδρος Διονυσόπουλος (β’ γενικός αρχηγός -εκπρόσωπος ΕΠΣΜ), Χρόνης Μηλιώνης, Παναγιώτης Θερριός Θανάσης Κατσάς (μέλη) και Παναγιώτα Παναγοπούλου, Δήμητρα Ξαρχάκου, Αγγελική Κούσκουλα (εκτελεστική επιτροπή).