Τρίτη, 30 Ιούλιος 2019 12:15

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Παπαδημητρίου για ιδιοκτησία, παράνομο τζόγο και ιεραρχία

Γράφτηκε από τον

 

Η Καλαμάτα ξεκίνησε προχθές την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά σε αισιόδοξο κλίμα και με ξεκάθαρο στόχο την άνοδο, όπως τόνισαν Βασίλης Βούζας και ποδοσφαιριστές.

Πριν την πρώτη προπόνηση ο αντιπρόεδρος της ομάδας Χρήστος Παπαδημητρίου μίλησε στους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια επισημαίνοντας πρώτα από όλα ότι η ομάδα ανήκει στον Γιώργο Πρασσά και τους συνεργάτες του και ότι δεν πρέπει να δίνουν βάση σε σκιές και παραφιλολογίες.

“Η Καλαμάτα ανήκει στον πρόεδρο Γιώργο Πρασσά και την ομάδα των συνέταιρων του που τρέχουμε για οτιδήποτε χρειαστεί. Σκιές και παραφιλολογίες που ενδεχομένως να ακουστούν για πρόσωπα που βρίσκονται πίσω από την γκουίντα είναι πλήρως ανυπόστατες μας αφήνουν παντελώς αδιάφορους και διαρρέονται έκ του πονηρού. Κοιτάζουμε όλοι μπροστά και στοχεύουμε στην επίτευξη του πολυπόθητου αποτελέσματος”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα του παράνομου τζόγου αλλά και στην ιεραρχία στην ομάδα τονίζοντας: “Όλοι αυτοί που απαρτίζουν τον οργανισμό προπονητές -παίκτες – υπαλληλικό προσωπικό θα συμπεριφέρεστε αυστηρά σε επαγγελματικά πλαίσια σεβόμενοι πάντα το όνομα της ομάδας που εκπροσωπείτε. Παρότι δεν με εκφράζει η λέξη “απαγορεύεται’’ είμαι αναγκασμένος στην παρούσα φάση να την χρησιμοποιήσω και αυτό γιατί θέλω να ξέρετε ότι δεν θα ανεχτούμε σαν διοίκηση οποιαδήποτε εμπλοκή οποιουδήποτε μέλους της ομάδας μας με παράνομο τζόγο που έχει σκοπό τον πλουτισμό. Αν πέσει στην αντίληψή μας τέτοια συμπεριφορά η αποχώρηση θα είναι άμεση. Και ένα τελευταίο, η ιεραρχία στις τάξεις της ομάδας θα τηρείται απαρέγκλιτα με την εξής σειρά: Ο παίκτης για οτιδήποτε χρειάζεται θα απευθύνεται στον προπονητή του αυτός στον εκτελεστικό διευθυντή και από εκεί στον πρόεδρο. Η μοναδική περίπτωση να σπάσει αυτή η αλυσίδα είναι ένα πολύ σοβαρό και απόρρητο προσωπικό πρόβλημα που θα πρέπει να μάθει μόνο ο πρόεδρος”.

Τέλος, ο Χρ. Παπαδημητρίου ζήτησε συγνώμη για την χρησιμοποίηση των αποδυτηρίων και γενικότερα των χώρων του γηπέδου που δεν αρμόζουν για μια ομάδα όπως η Καλαμάτα “Να γνωρίζετε ότι καταβάλετε κάθε δυνατή προσπάθεια προς πάσα κατεύθυνση για να βελτιώσουμε τα πάντα και να κάνουμε ευκολότερο το έργο σας έτσι ώστε να αισθάνεστε ότι αγωνίζεστε σε έναν μεγάλο σύλλογο με σπουδαίο ποδοσφαιρικό αποτύπωμα στον χάρτη της χώρας”, είπε χαρακτηριστικά στους παίκτες.

Συνέντευξη Τύπου αύριο ο Πρασσάς

Ο νέος πρόεδρος της Καλαμάτας Γιώργος Πρασσάς αναμένεται αύριο στην Καλαμάτα. Μάλιστα στις 8 μ.μ. έχει προγραμματιστεί στο Horizon Blu στην παραλία συνέντευξη Τύπου του νέου ισχυρού άνδρα της Μεσσηνιακής ομάδας.

 

 

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ