Τρίτη, 30 Ιούλιος 2019 12:59

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Στη φαρέτρα του και ο Γιάννης Καλογερόπουλος

Γράφτηκε από τον

 

Ενα ακόμα σημαντικό “όπλο” στη... φαρέτρα του θα έχει τη νέα σεζόν ο Α.Ο. Διαβολιτσίου.

Ο λόγος για τον Γιάννη Καλογερόπουλο, οποίος συμφώνησε με τη διοίκηση του ΑΟΔ για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Ο Καλογερόπουλος πήγε στο Διαβολίτσι τον περασμένο Γενάρη από την Ανδρουσα όπου ήταν πρώτος σκόρερ, αλλά ένας τραυματισμός δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί σε πολλά παιχνίδια. Πλέον είναι διαθέσιμος και με την εμπειρία του θα δώσει λύσεις στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, καθώς μεταξύ άλλων έχει παίξει σε Καλαμάτα, Μεσσηνιακό, Πάμισο.

Ο Γ. Καλογερόπουλος έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται σε πολλές θέσεις, από μπακ μέχρι.. εξτρέμ. Πλέον η μοναδική εκκρεμότητα από το περσινό ρόστερ είναι ο Τάσος Κωνσταντακόπουλος, που ήταν ο βασικός γκολκίπερ και βοήθησε στην κατάκτηση του τίτλου στην Α’ τοπική και την άνοδο στη Γ’ εθνική. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Στα μεταγραφικά ο ΑΟΔ κινείται για την απόκτηση έμπειρου επιθετικού, χωρίς ακόμα να έχει επέλθει συμφωνία.

Μπαίνει αύριο στο γήπεδο

Στο γήπεδο “Καπετάν Βασίλης” θα κάνει ο Α.Ο. Διαβολιτσίου την πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν, υπό τις οδηγίες του Κώστα Παλαμάρα, ο οποίος συνεχίζει στον πάγκο, ενώ θα έχει εκ νέου συνεργάτη τον Δανιήλ Σταυρόπουλο, ως προπονητή τερματοφυλάκων.

Στο τεχνικό τιμ προστέθηκε και ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Ευτύχης Τασιόπουλος.